Sve žene su lepe i jednistvene na svoj način, ali postoje neke koje su prosto neodoljive i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Zbog njih su muškarci spremni na svakakve ludosti. Astrolozi su izdvojili 3 znaka čije su predstavnice posebno dopadljive i inspirativne jačem polu.

Vaga

Ova žena privlači suprotni pol kao magnet – ona je elokventna, zavodljiva, doterana i negovana, pametna, samouverena. U njenom društvu svi se osećaju lepo. Ona zna kako da se pokaže u najlepšem svetlu. Voli da pomogne kad god može svojim mudrim savetima i zna kako da usreći čoveka.

Devica

Predstavnica ovog znaka je oličenje ženstvenosti! Zahvaljujući odličnoj intuiciji, ona lako može da otkrije želje muškarca. Ona je inteligentna, što ponekad može da uplaši jači pol. Istovremeno, Devica je rođeni čuvar ognjišta, što je muškarcima koji žele da zasnuju porodicu posebno važno.

Riba

Kod žene Ribe muškarci cene vernost. Ona je osetljiva, voli da ugađa drugima, zavodljiva i nežna u isto vreme. Žena Riba će uvek biti tu za njega. Takođe, ona zna kako da analizira bilo koju situaciju i nije sklona impulsivnim reakcijama, napadima besa niti dramatičnim scenama. Muškarci vole žene s kojima ne moraju da se ubeđuju.

Izvor: Sensa