Neko će se u narednom periodu posvetiti privatnom životu i odnosima sa suprotnim polom, neko će sprovesti dugo očekivane promene, dok će neko naučiti nešto novo o sebi…. Evo šta previđaju astrolozi, kakvo leto čeka horoskopske znakove!

Ovan

Ovog leta obnovićete svoje davno izgubljene veze – kako sa starim prijateljima, tako i sa zaboravljenim rođacima. U vaš život će ući i nove zanimljive osobe koje će na vaš život ostaviti veliki trag. Velike su šanse da pronađete nekog ko vas savršeno razume. To najverovatnije neće biti ljubav, već samo prijatelj. Iskoristite leto da se opustite i dobro zabavite.

Bik

Osećate se kao da ste predugo bili zatvoreni i usporeni. Vaše telo želi da se kreće i vreme je da izađete na napolje. Hodanje, džogiranje ili vožnja bicikla - sve će biti korisno ne samo za zdravlje, već i za raspoloženje. Očekuje vas spontana i uzbudljiva avantura ovog leta!

Blizanci

Usporićete i shvatićete stvari mnogo ozbiljnije. Ranije ste bili u stalnoj žurbi i radili nekoliko stvari u isto vreme, ali ovo leto vas poziva da zastanete. Pravite kratke izlete van grada, čitajte dobre knjige… Pozabavite se sobom i svojim mislima, pokušajte da shvatite šta je ono što želite.

Rak

Ovo leto je stvoreno za vas!Prestanite da radite samo ono što se od vas očekuje i mučite se osećajem krivice. Zapamtite da postojite zbog sebe, da živite svoj život na način na koji želite. Nema potrebe da se blo kome izvinjavate i pravdate. Oslobodite se!

Lav

Videćete kako tokom leta sve dolazi na svoje mesto: bićete okruženi ste pravim ljudima, imate dobar posao i sve je u vašem životu onako kako treba. Možete slaviti svoja dostignuća i biti ponosni na ono što ste postigli - sve to zaslužujete. Leto će biti u znaku dobrog provoda i zabave u kojima ćete uživati!

Devica

Imate toliko ideja i planova za ovo leto da ne znate odakle pre da počnete. Planiranje je dobra stvar, ali ponekad je najbolji plan da uopšte nemate plan. Prihvatite život kakav jeste, a vaše spontane, impulsivne odluke pomoći će vam da ovo leto proživite na bogat i zanimljiv način. Prepustite se pomalo i riziku, iznenadićete se koliko je dobar osećaj!