Prema simbolici, postoje razni znakovi kojima nas Univerzum na nešto upozorava, usmerava ili šalje važnu poruku. Ti signali su često skriveni, ali ako malo bolje obratite pažnju, možete otkriti važnu stvar koja se tiče vašeg života.

Mnogi smatraju da slučajnosti ne postoje, pa tako i ovaj znak Univerzuma možemo posmatrati kao slučajnost, ali možda nam nešto zaista poručuje. Da li često viđate ili čujete istu reč ili frazu gde god da krenete? To može biti i neko ime, ili ista rečenica koju čujete u razčličitim situacijama... Baš ona može biti poruka za vas!

Ako ste tražili jednostavan odgovor na neko pitanje ili već dugo zamišljate jendu želju, Univerzum možda koristi druge ljude i mnjihovew reči kako biste taj odgovor dobili. Ili možda pokušava da vam kaže da pogledate nešto ili da proverite nekoga.

Ako često čujete samo jednu reč ili je viđate na reklamama, ulici, plakatima, bilbordima, velike su šanse da iza nje stoji značenje koje samo vi možete da otkrijete u skladu sa namerom ili pitanjem o kojima razmišljate. Obratite pažnju na tu reč, rečenicu ili frazu, važno je kada ste je čuli, šta ste u tom trenutku razmišljali, na kojem mestu ste bili... Protumačite znakove!

Na primer, možete razmišljati kako želite da napredujete u karijeri, ačli ne znate kako, a onda u tom trenutku na radiju čujete da se održava kurs za preduzetnike. Ili, možda često čujete u prolazu ime osobe koja vam se dopada, posebno kada razmišljate o njoj, to može značiti da su vam vrata otvorena. Na primer, možda želite d akupite nekretninu, pa odjednom počinjete da čujete svuda oko sebe ime opštine u gradu, ta opština se pojavljuje na vašim društvenim mrežama, upoznajete ljude koji žive tamo...

Neki znakovi mogu predstavljati pravu poruku Univerzuma, samo otvorite srce i budite spremni da ih odgonetnete.

Izvor: Sensa