Mnogi ljudi misle da se događaji u životu „jednostavno dešavaju“, ali ako uspostavite blisku vezu sa svojom intuicijom, postaje jasno da je sve što nam se dešava rezultat naših postupaka.

Ne shvatamo uvek kakve će biti posledice naših koraka, ali univerzum nam na sreću daje znake koji mogu da ukažu da li smo na pravom - ili pogrešnom putu.

Univerzalna upozorenja imaju oblik nepoželjnih okolnosti i događaja. To znači da vaša energija vibrira na niskoj frekvenciji. Vaše misli, osećanja i postupci su negativno fokusirani, što dovodi do nepoželjnih okolnosti. Zato je važno na vreme uočiti ova upozorenja. Neka od njih su:

-Povredili ste se dok ste nešto radili

-Dobili ste neočekivani račun

-Dešava vam se iznenadna i nerazumna anksioznost

-Svađate se sa svojim najmilijima

- Imate glavobolju

- Nešto ste izgubili ili razbili

- Osećate neki neprijatni miris, zvuk ili ukus

Svaki od ovih znakova znači da treba da centrirate i podesite svoju frekvenciju.Kada se suočite sa ovim znakom, stanite! Prekinite ono što trenutno radite, ne završavajte razgovor koji trenutno vodite, ne završavajte misao koju ste započeli…jer vas očigledno vode u pogrešnom pravcu.

Umesto toga, duboko udahnite, pogledajte situaciju iz drugog ugla, a ako je moguće- meditirajte. Probajte da se opustite, a nakon toga i shvatite zbog čega je to što ste radili bilo pogrešno.

Izvor: Sensa