Nedeljni horoskop od 23. do 29. maja 2022. godine!

Ovan

Ove nedelje, Ovan će verovatno želeti da doživi prijatna iskustva. Pravo je vreme za ovo, posebno za vikend. Astrolozi primećuju da ova nedelja može biti vreme ispunjenja želja i dinamike. Mars će podstaći Ovna da radi. Važno je ostati objektivan i ne dozvoliti da pohlepa sve pokvari. Ne morate biti najbogatiji da biste bili srećni. Ovnovi su najuspešnije žene Zodijaka na finansijskom planu, tako da će moći u potpunosti da otkriju svoje talente i to do utorka.

Bik

Bik će steći dragoceno iskustvo. Oni mogu i čak moraju da prošire svoje vidike i svest. Moraćete da se prilagodite nekim novim uslovima, složite se sa nečim, prihvatite nešto, a nešto promenite. Svako ko je u potrazi za partnerom iz snova ili želi da podigne ljubav na novi nivo može da koristi afirmacije za privlačenje ljubavi. Pod aktivnim uticajem Venere, predstavnici Bika će postati uspešniji i svetliji u svim oblastima života. Kako se jun približava, Bikova intuicija će svakim danom biti sve jača.

Blizanci

Blizanci neće imati problema sa energijom, ali će neki dani biti rizični - na primer, ponedeljak i nedelja. Ovih dana mogu se desiti nepovoljni događaji, na koje morate biti spremni. Od 23. do 29. maja astrolozi savetuju ženama ovog horoskopskog znaka da se pridržavaju dnevne rutine, jer to odlično utiče na biopolje . Poteškoće u ovom slučaju će ih često zaobići. Blizanci će ove nedelje moći da nađu odgovor na važno pitanje da li je moguće smatrati gubitkom situaciju u kojoj sve strane dobiju ono što žele. Oni će se suočiti sa takvom situacijom.

Rak

Snažan i pozitivan Mars ukazuje da ponekad kompromisi ne dovode do pobeda, pa planeta podstiče Rakove da idu napred i preuzmu svoje. Čuvajte se konflikta i ne prelazite nikome put. Od 23. maja do 29. maja poželjno je da Rakovi deluju samouvereno i bez straha. Mars će pomoći da se promeni ono što je ranije bilo nemoguće promeniti. Ova nedelja je odlična za čišćenje i pripremu vašeg doma za novu sezonu.

Lav

Lavove čekaju velike pobede na svim frontovima života. Čuvajte se samo negativnih ljudi i njihovih komentara. Glavni pomoćnik Lavu sada je Mars. Planeta neće dozvoliti da upadnete u zamku tuđeg uticaja. Ako već duže vreme niste mogli da započnete novi život, preporučuje se da pokušate ponovo u utorak ili bilo koji dan nakon toga osim nedelje. 29. maja će se desiti napeta konjunkcija Marsa i Jupitera.

Devica

Zvezde su naklonjena Devicama. Uprkos činjenici da će njihov glavni pokrovitelj pred Merkurom postati još negativniji, mnoge Device će moći da se otarase misli koje ih programiraju za neuspeh. Sve o čemu žene Device sanjaju postepeno će početi da se ostvaruje ove nedelje. Najvažnije je da ne propustite trenutak i uhvatite sreću za rep. Sada mnogo zavisi od pravih napora. Ako pokažete nežnost tamo gde je potrebna odlučnost, možete izgubiti. Ali ako uspete da pokažete snagu, loše misli će nestati, baš kao i prepreke na putu.