Horoskop za vikend od 20. do 22. maja.

Ovan

Mesec u Vodoliji osvetliće vaš sektor prijateljstva, a između mesečevog trigona sa Merkurom i konjukcije Sunca sa Merkurom, imaćete mnogo toga da kažete svojim prijateljima, sve ono što vam je na duši! Osetićete ogromnu količinu energije koju pokreće sekstil između vaše vladajuće planete, Marsa i Plutona u nedelju uveče. Savetuje se da ga mudro iskoristite. Najbolje bi bilo da pomognete drugima, ali i učinite nešto dobro za sebe.

Bik

Mesec u Vodoliji osvetliće vaš sektor karijere, što će doneti mnogo profesionalnih mogućnosti. Sekstil između vaše vladajuće planete, Venere, i Meseca, u subotu vam donose šarm, inspiraciju, bezgraničnu maštu i romantično raspoloženje. Ne dozvolite da vam kvadrat između Meseca i Urana poremeti dan. Konjunkcija između Sunca u Blizancima i Merkura u vašem sektoru novca donosi vam dosta prosperitetnih ideja i planova, kao i dobre ideje.

Blizanci

Velika vest ovog vikenda za vas je konjunkcija između vaše vladajuće planete, Merkura i Sunca u Blizancima. Toliko energije, oduševljenja i radoznalosti teče vašim venama da ćete možda imati poteškoća da odlučite šta da radite sa njima i kako da kanališete toliku energiju. Mesec u Vodoliji je u harmoniji sa vašom energijom Blizanaca, tako da vam ne preostaje ništa drugo nego da se zabavite i povedete što više ljudi sa sobom.

Rak

Mesec u Vodoliji stimuliše vaše intuitivne i psihičke sposobnosti, a usled uticaja kvadrata sa Uranom u subotu ujutru možete se osećati kao na ivici nerava. Uzmite vremena ako vam zatreba i nemojte se prisiljavati da radite nešto što vam ne odgovara. Mesec u Ribama u nedelju dolazi kao olakšanje, pa ćete osetiti potrebu da se opustite i zabavite.

Lav

Volite da budete u centru pažnje, a sa vašom vladajućom planetom, Suncem, u konjunkciji sa Merkurom u Blizancima u vašoj kući prijateljstva, verovatno će biti mnogo zabave i provoda u čijem središtu ćete biti vi. Mesec u Vodoliji u vašoj kući partnerstva podseća da i vezu treba održavati i negovati, baš kao što se neguje cvet. Posvetite se partneru, pokažite da vam je stalo.

Devica

Mesec u Vodoliji u petak i subotu podseća vas da vodite računa o sebi, posebno mentalno, jer ste izuzetno osetljivi i možete da natovarite sebi više obaveza nego što možete da podnesete. Nije sramota napraviti pauzu, to je neophodno. Mesec u Ribama u nedelju usmerava vašu emocionalnu pažnju na voljenu osobu i vašu vezu. Kada ste mu poslednji put priredili neko iznenađenje?