Ljubav je premet želje svakog od nas - ona nas pokreće i motiviše, za njom tragamo i želimo da je imamo u sebi i oko sebe. Kroz život prolaze razne ljubavi, neke ostaju tu zauvek, neke nas razočaraju, od nekih naučimo lekcije, a možda još uvek tragate za onom pravom. bez obzira kakav je vaš ljubavni status, ovaj jednostavan test od 6 pitanja može pomoći da otkrijete kakvi ste u ljubavi i šta vas u njoj očekuje. Odgovorite iskreno na 6 pitanja:

1. Hodate prema kući osobe koja vam se dopada. Postoje dva puta koja vode do nje - jedan je ravan i brzo stižete, ali je monoton, dosadan i nema nekih zanimljivih predela u kojiam možete uživati. Drugi je duži, ali je prepuna divnih prizora i zanimljivih stvari koje se mogu videti. Koji put vi birate?

2. Na putu nailazite na dva grma ruža. Jedan je grm crvenih ruža, a drugi belih. Odlučite ubrati 20 ruža za voljenu osobu. Koliko biste ubrali belih, a koliko crvenih? Možete izabrati sve u jednoj boji ili kombinaciju dve.

3. Stigli ste do kuće osobe koja vam se dopada. Član njene porodice otvara vrata. Da li biste radije da on pozove vašeg mladića/devojku ili ćete to učiniti sami?

4. Penjete se do sobe voljene osobe, ali soba je prazna. Odlučujete da ostaviti ruže. Stavljate li ih na prozorsku dasku ili na krevet?

5. Zamislite da je vreme za spavanje i da vi i voljena osoba odlazite da legnete u različite sobe. Ujutru kada je vreme za buđenje, ulazite u sobu voljene osove. Da li je ona budna?

6. Odlazite kući. Vraćate li se kratkim, dosadnim putem ili sada birate onaj duži?

Pročitajte rezultate:

1. Put predstavlja vaš stav prema ljubavi i osećaju zaljubljenosti. Ako izaberete kraći put, zaljubljujete se brzo i lako. Sa druge strane, ako izaberete kraći put, dajete sebi vremena da upoznate bolju osobu pre nego što sa njom započnete ozbiljniju vezu.

2. Broj crvenih ruža predstavlja koliko dajete u odnosu, a broj belih predstavlja koliko očekujete zauzvrat od partnera. Na primer, ako ste izabrali 18 crvenih i 2 bele, vi dajete 90 odsto, a očekujete 10 odsto zauzvrat.

3. Odgovor na ovo pitanje predstavlja vaš odnos prema problemima u vezi. Ako ste zamolili člana porodice da pozove vašu voljenu osobu, skloni ste da ignorišete probleme u ljubavnim odnosima, potiskujete ih i skrivate pod tepih. Ovo ukazuje da ćete u budućnosti morati da se "opečete", kako biste naučili važnu lekciju i preuzeli odgovornost. Ako ste sami otišli do nje, vi ste direktna osoba koja se uvek angažuje kada se pojave prepreke na putu, to vam donosi jednu bistrinu i svest u ljubavnim odnosima, pa samim tim i smanjen rizik od promašaja.

4. Mesto na koje ste odložili ruže predstavlja koliko često želite viđati svoju voljenu osobu. Ako ste ih stavili na krevet, onda vam je potreban odnos koji podrazumeva kontinuirano viđanje i bliskost. Ako ste ih stavili na prozorsku dasku, to znači da vam je u redu da u budućim odnosima ne viđate često partnera i da želite da i jedna i druga strana imaju dovoljno prostora samo za sebe.

5. Ovo predstavlja vaš stav prema ličnosti voljene osobe. Ako još uvek spava, volećete partnera onakvog kakav jeste. Ako ste je zatekli budnu, želećete da se partner menja zbog vas i prilagodi vašim potrebama. U redu je menjati neke navike zbog ljubavi, ali nemojte očekivati da če neko izgubiti sebe samo da bi sve bilo po vašem. Ovakve veze su često osuđene na krah.

6. Put kući govori o tome koliko dugo ostajete zaljubljeni. Ako ste izabrali kraću stazu, moguće je da će vaša zaljubljenost brzo nestati. Suprotno, sko ste izabrali dužu stazu, negujete i razvijate ljubav, trudite se da ne upadne u monotoniju i da stalno cveta, što znači da vas očekuje duga ljubavna veza.

Izvor: Sensa