Na početku odnosa često se pitamo da li misli na nas, koliko dobar utisak ostavljamo, da li naša veza ima budućnost, da li je iskreno zaljubljen... Tako mnogo pitanja i romantičnih varnica, ali kako se veza razvija javlja se jedno novo pitanje i dilema - da li ćemo upasti u monotoniju i dosaditi jedno drugom? Kako da učinite da partneru nedostajete, da misli na vas i da vaša veza nikada ne postane rutina - probajte ova 4 tajna trika:

1. Svaki susret ispunite radosnim i zabavnim trenucima - Ispunivši svaki sastanak prijatnim, i što je najvažnije, zabavnim trenucima, pokazujete da ste osoba o kojoj se mašta. Kada je sastanak ispunjen zabavom, jedva ćete čekati sledeći. Na kraju krajeva, svi znamo da su dobro raspoloženje i međusobno razumevanje ključ jakih odnosa.

2. Ne plašite se da provedete mnogo vremena na njegovoj "teritoriji" - Možda zvuči čudno i nelogično, jer kako možete da nedostajete partneru ako ste uvek tu? Međutim, što više vremena provodite zajedno u njegovom domu, kada odete nedostajaće mu vaše prisustvo i više će ga osećati. Sve u kući će vas podsećati na vas, a prostor će delovati prazno ako vas nema. To ne znači da treba da ugrozite prostor i slobodu partnera, već da se divni trenuci mogu provesti u domu, i mnogim muškarcima su baš oni najlepši.

3. Budite njegova podrška - Ništa ne može zameniti emocionalni ritam kada su u pitanju jake veze. Ako se partner oseća sigurno, otvara vam se i govori svoje tajne, ambicije, iskustva iz prošlosti, onda ćete sigurno postati nezamenljivi u njegovom životu. I svaki put kada mu zatreba savet ili podrška, pomisliće na vas - vašu reakciju, ponašanje i lepu reč. Pokažite da ste tu za njega, ali očekujte da istu podršku i vi dobijete.

4. Podsaknite ga da se druži, razbije rutinu i izađe sa prijateljima - Takvu nameru može shvatiti kao brigu za svoje emocionalno stanje, kao poštovanje prema svojim ličnim granicama i istinskom prijateljstvu. Ceniće vašu podršku i predlog, ovo pokazuje da ste u zrelom odnosu i da jedno za drugo želite samo najbolje.

Izvor: Sensa