Blizanačke duše ili blizanački plamenovi predstavljaju odnos ravnoteže, harmonije i ljubavi - jedna duša podeljena je u dva tela. Prava je retkost sresti naše blizanačke plamenove, ali to istovremeno može biti i velika radost i velika bol, jer nas naša druga polovina zapravo podstiče da se transformišemo i duhovno rastemo. Jedan od znakova da ste pronašli svoj blizanački plamen jesu brojevi koji se ponavljaju i koje možete početi da primećujete češće. Prema simbilčkom tumačenju, blizanački plamenovi redovno primećuju ponavljajuće brojeve u ključnim fazama njihove veze. To su brojevi kao što su 11, 22, 33, 44, 55 i tako dalje. Na ovaj način Univerzum pokušava da im skrene pažnju na ovaj veoma važan odnos.

Broj 11 je, u stvari, najvažniji broj i primarni koji vide blizanački plamenovi. Zove se prvi broj blizanačkih plamenova i simbol je prirode fenomena blizanačkog plamena. Kada tako jednostavna ponavljanja brojeva počnu da se pojavljuju u vašem svakodnevnom životu, vreme je da više pažnje posvetite odnosu sa partnerom. Za mnoge ljude ova ponavljanja signaliziraju početak njihove veze blizanačkog plamena, upozoravajući na njihov prvi susret. A za druge ljude to može ukazivati na razdvajanje ili i ujedinjenje, kao i na činjenicu da će se pred njima uskoro pojaviti neke šanse za rast.

Postoje dve različite vrste ovih ponavljanja brojeva koji su povezani sa blizanačkim plamenom. Prvo se ponavljaju jednocifreni brojevi, kao što su 111, 5555, 99999 i tako dalje. Oni se zapravo sastoje od tri ili više cifara istog broja. Takve brojke se odmah vide, jer nam više upadaju u oči. Pozivaju na akciju i smatraju se svojevrsnim putokazom. Pozivaju nas da slušamo intuiciju i svojevrsna su potvrda da je ono što mislimo zaista tako.

Druga vrsta brojeva je potpuno drugačija - imaju složene obrasce, a samim tim i složena značenja. To su brojevi kao što su 1001, 22522, 8989, 1212 i tako dalje. To su brojevi koji ili ponavljaju neki skup određenih cifara ili oni koji su palindromski. Oni su znak duboke povezanosti koju osećamo sa blizanačkim plamenovima i znak da se portal događaja otvara – mogli biste da manifestujete susret sa svojim blizanačkim plamenovima ili nešto slično.

U svakom slučaju, kada smo emocionalno i duhovno pripremljeni, naći ćemo pravi put za sebe i partnera, blizanački plamen.

Izvor: Sensa.story.hr