Svake godine čovek prolazi kroz sedam životnih ciklusa. Da li ste ikada primetili da nam se približno isti događaji dešavaju svake godine u isto vreme? Scvako od nas prolazi kroz sedam životnih ciklusa, poznajući ih, vi sebi možete olakšati život. Lične cikluse je lako izračunati. Početak prvog perioda je rođendan. Trajanje svakog od njih je 52 dana. Na primer, rođeni ste 6. jula. Dodajte 52 dana, dobićete kraj prvog ciklusa - 27. avgust. Drugi će početi 28. avgusta, a završiti 17. oktobra i tako dalje. Godina rođenja nije bitna. Poslednji period će se završiti pre sledećeg rođendana.

U prestupnoj godini jedan od ciklusa će biti dan duži.Zanimljivo je primetiti kako nam se u istom periodu događaju slične životne stvari. Ovo je važno jer iz svakog ciklusa možerte učiti , svajati lekcije i tako u sledećem ciklusu biti bolji, sprmniji i uraditi baš sve kako želimo.

Evo kojih 7 ciklusa nam se ponavljaju:

Prvi ciklus: Period mogućnosti

Ovo je najbolje vreme da ostvarite svoje planove. Biće moguće pronaći pokrovitelje, dugo željeni posao, dobiti gotovinske kredite i kreirati sopstveni biznis. Dobar period za pronalaženje pouzdanih partnera, kao i za ulaganje u profitabilan posao. U ovom ciklusu morate se javno izjasniti i stvoriti dobru reputaciju.

Drugi ciklus: Vreme malih i velikih promena

Tokom ovog perioda idite na kratka ili duga putovanja: sigurno će biti uspešna – i poslovna i rekreativna. Ciklus je povoljan za sve što se tiče kretanja: selidbe robe, kupovinu i prodaju automobila, organizovanje prevoza itd. Pored toga, ovo je dobro vreme za javno govorenje. Biće obećavajuće prilike za one koji se bave prodajom i proizvodnjom. Zapamtite: u drugom ciklusu ne treba započeti novi posao, menjati posao, potpisivati dugoročne ugovore, pozajmljivati, kupovati hartije od vrednosti i kockati se.

Treći ciklus: Energičan

Vi ste u dobroj formi. Neviđen priliv energije će vam omogućiti da preduzmete važne korake. Zdravstveno stanje će se značajno poboljšati. Odlično vreme za takmičenje. Ako želite nešto da prodate: stan, auto ili neku stvar, uradite to odmah - uspeh i profit su zagarantovani. Ipak, nije sve tako ružičasto. Muškarci ne bi trebalo da započinju nove romanse. Žene bi trebalo u ovom ciklusu da se posvete poslu. Izbegavajte sukobe ako ne želite da stvarate neprijatelje.

Četvrti ciklus: Kreativni

Posebno uspešan za kreativne ljude. Bavite se edukacijom, radite kreativne stvari, pišite, crtajte, slikajte, posvetite se nekom hobiju. Bićete preplavljeni idejama koje će biti otelotvorene tokom ovog perioda. Slobodno ostvarite svoje planove - sreća je na vašoj strani! Bićete optimistični i uzbuđeni, spremni da učite nešto novo i stvarate. Ovaj period nije najbolji za brak i velike odluke kada je reč o ljubavi, izbegnite sve što je nepromišljeno i neiskreno.

Peti ciklus: Lični uspeh

Period širenja spektra interesovanja i pojave realnih šansi i ideja za dalji prosperitet. sada se vaše ideje mogu realizovati, dobićete veliko poverenje prijatelja i partnera. Društvenost i dobronamernost vratiće se stostruko. Ostavite stidljivost! Slobodno komunicirajte sa visokim zvaničnicima. Ako postoji potreba da se predmeti rešavaju na sudu, onda to treba uraditi upravo u petom ciklusu. Odličan trenutak za realizaciju dugoročnih projekata koji zahtevaju pregovore i poslovna putovanja. Možete napraviti velike kupovine, investirati u nove poslove.

Šesti ciklus: Opuštanje

Ovaj ciklus je najbolje posvećen vašem omiljenom sportu, rekreaciji i zabavi. Ne brinite, vaša karijera se neće urušiti ako se neko vreme brinete o sebi. Odlično vreme za prijatna putovanja, komunikaciju sa prijateljima, sticanje novih srčanih veza. Komunikacija sa umetnošću će takođe biti korisna: posetite pozorišta, muzeje, koncertne dvorane - to će služiti kao garancija uspeha u budućnosti. Prijateljstva i intimna poznanstva sklopljena u ovom periodu biće dugotrajna i trajna. Možda ćete upravo sada moći da osvojite srce neosvojive dame. A žene će, konačno, šarmirati svog princa.

Sedmi ciklus: Kritičan

Ovih dana vredi ozbiljno analizirati nagomilano iskustvo. Možda upravo sada shvatate da ste napravili neki pogrešan potez. Dakle, morate se preorijentisati. Često radikalne promene donose bol i osećaj gubitka, što može izazvati nepromišljene postupke i dela. Nemojte se zagrejati! Zapamtite da je očigledan gubitak početak sledećeg perioda razvoja, koji obećava primamljive izglede i prilike. Iskoristite ovo da biste se oslobodili tereta starih problema i počeli da pravite planove. Samo pokušajte da ne raskinete stare veze: one će vam i dalje dobro doći. Ponekad ćete pasti u pesimizam, ali nemojte mu se prepustiti. Na kraju krajeva, u svačijem životu dođe vreme da zastane, pogleda unazad i razmisli. I nikad nije uzalud.

Izvor: Sensa