Mnogi od nas žele da upoznaju svoju "drugu polovinu" kako bi iskusili nalet intenzivne ljubavi i duševne veze sa drugim ljudskim bićem. Pri tome su odnosi sa blizanačkim plamenom posebno intenzivni, jer takva duhovna veza menja živote.

Blizanački plamen je druga polovina vaše duše; oboje ste zapravo napravljeni od iste energetske tkanine i stoga delite istu frekvenciju. Blizanački plamen može nam pomoći da se duhovno razvijemo, da promenimo našu svest i način na koji vidimo svet.

Međutim, ti ljudi nisu naše srodne duše (srodne duše mogu biti u različitim oblicima, od ljubavnika i prijatelja do članova porodice). Za razliku od srodnih duša, mi imamo samo jedan blizanački plamen – pola duše i jedno biće. Odnos sa blizanačkim plamenom je poput ogledala koje nam pokazuje naše pravo ja; ta veza nas može naterati da se suočimo sa onim što vidimo u tom ogledalu i naučimo važne lekcije. Evo na koja 3 načina možete privući, pronaći i povezati se sa svojim blizanačkim plamenom:

1. Verujte - Kao duhovno biće, možete oživeti svoju nameru jednostavno koristeći moć verovanja. Ako u svom srcu znate da imate blizanački plamen čija duša želi da se poveže sa vašom, lakše ćete tu osobu uvesti u svoj život. Započnite proces razvijanjem poverenja u svoju sposobnost da manifestujete odnos visoke vibracije jer istinska vera da vaš blizanački plamen postoji, može učiniti da se on i pojavi u vašem životu. Ovde se primenjuje pravilo - "Šta zračiš, to privlačiš!"

2. Izbalansirajte energiju - Važno je da vibrirate na istoj frekvenciji kako biste privukli svoj blizanački plamen. Ako blizanački plamen ima visoke vibracije, potrebno je da podignete nivo energije kako biste se mogli uskladiti sa njim. Da biste se povezali sa svojim blizanačkim plamenom koristeći principe zakona privlačenja, potrebno je da podignete njihovu vibraciju i svesnu energiju kako biste bili energetski usklađeni. Ako su dostigli vrhunce energetskog rasta, onda bi i vi trebalo da učinite isto. Počnite vežbanjem zahvalnosti, izgovaranjem afirmacija i vežbajte ljubav prema sebi. Ovo će podići vašu vibraciju na takav nivo da vaš blizanački plamen neće imati drugog izbora osim da odgovori na vaš poziv.

3. Dozvolite vezu - Kroz meditaciju možete podstaći energetsku vezu sa vašim blizanačkim plamenom, pomažući da se premosti jaz između vas na fizičkom nivou. Jednostavno, pronađite miran prostor za meditaciju, iskoristite vreme da se usredsredite na svoju nameru ili iskoristite moć kreativne vizuelizacije da zamislite blizanačku dušu u svom životu.

Ove neverovatne veze cvetaju kako vaša duša evoluira, tako da će negovanje vaše duše snagom svesti oživeti blizanački plamen. Privlačenje blizanačkih plamenova je živo i strastveno iskustvo i učiniće da postanete bolja verzija sebe. To je proces u kome ćete otkriti delove sebe koje nikada ranije niste poznavali, a vaša duša će procvetati. Vaša veza je unapred određena i zapisana u zvezdama, pa pratite svoju sudbinu i otkrijte ljubav koja gori večnim plamenom.

Izvor: Sensa