Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako primetite ove signale, u vaš život dolazi važna osoba: 20 znakova da ste sreli blizanačku dušu

Naši blizanački plamenovi mogu biti naši ljubavnici, sestre, braća, prijatelji, rođaci ili čak majke ili očevi. Nekim ljudima oni se pojavljuju u pogodnim vremenima, a drugima se oni pojave na složene načine.

  Izvor: Foto: Shutterstock

Trenutak u kojem sretnete vaš blizanačkiplamen je trenutak u kojem se zemlja pod vašim nogama počinje pomerati.

Volim razmišljati o susretu blizanačkih duša kao o egzistencijalnom potresu: odjednom možete osetiti da je izuzetno važna osoba ušla u vaš život.

Odjednom ste dobili neodoljiv osećaj da će se vaš život promeniti na način kojeg niste ni svesni – a ipak intuitivno znate da će promena biti velika, veća nego što ste je ikada doživeli i prekrasna u svoj svojoj veličini.

Povezane vesti

Znam sve to, jer sam imala dovoljno sreće da sretnem svoj blizanački plamen pre nekoliko godina, tako da sam već prošla vatreni, intenzivni i transformativni proces susreta sa ogledalom moje duše.

Iako osećam beskrajnu zahvalnost za dar povezivanja sa svojim blizanačkim plamenom, srećna sam što mogu reći da je taj blagoslov dostupan svima; iako on nije uvek prepoznat na svesnom nivou.

Ponekad u našim životima jednostavno ne shvatamo sebe i ne prepoznajemo prisustvo našeg blizanačkog plamena zbog stresa, iscrpljenosti usled preteranog rada, životnih navika i negativnih obrazaca razmišljanja koji dovode do niskog samopoštovanja.

Iz tog razloga verujem da je važno prepoznati neke od glavnih znakova blizanačkih plamenova koje bi mogli doživeti ili koje ste već doživeli u svom životu. Na kraju, pojava našeg blizanačkog plamena je uvek misterija i retko se može predvideti. Dakle, obratite pažnju.

Blizanačke duše nazivamo ogledalima duše jer oni u biti odražavaju najdublje potrebe, želje, snove i mračne elemente naše duše. Ovo ćemo istražiti malo više kasnije.

Ali, pre toga, želim reći da sa našim blizanačkim plamenovima nismo uvek u romantičnoj vezi. Naši blizanački plamenovi mogu biti, platonski prijatelji ili čak članovi porodice.

Bez obzira na to, blizanački plamenovi su najčešće u vezi romantične prirode i imaju tendenciju manifestovati se kao ljudi sa kojima smo strašno povezani na svim poljima.

Nadalje, takođe se smatra da blizanački plamenovi ostaju zajedno celog života, ali ja lično ne vjerujem da je to slučaj. Duboko povezivanje sa drugom osobom ne mora jamčiti da ćete ostati sa njom zauvek – to zavisi od stepena razvoja svesti vas i vaših blizanačkih plamenova.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Lični razvoj