Svaka duša čezne za svojom blizanačkom srodnom dušom, a kada se pronađu, dogodi se vatrena ljubav u kojoj sve granice počinju da se brišu, piše Lovesensa.

Blizanačku srodnu dušu možemo sresti samo jednom u životu. Ta osoba predstavlja polovinu energije koja je identična našoj, a suprotne frekvencije. Kada se te dve duše spoje, nastaje savršen susret jina i janga.

Pogrešno je misliti da veza sa blizanačkom dušom predstavlja savršenu i bezgrešnu ljubav. Ovaj odnos takođe ima uspone i padove, ali svaki neuspeh može biti bolniji i burniji u odnosu na standardne odnose.

Svaka veza sa blizanačkom srodnom dušom ima 5 faza - prepoznajte da li ste prošli kroz neku od njih:

Prva faza - Priprema

Dešava se kada osvestite postojanje svoje blizanačke srodne duše. To su osećaji koje donosi karmička veza. U ovakvim vezama osećate se snažno, ispunjeno, ali i slomljeno.

Prva faza podrazumeva traženje blizanačke srodne duše. Moguće je da dobijete njene signale u snovima ili mašti, da osećate njenu energiju, ali da još uvek fizički nije prisutna.

Druga faza - Susret

U ovoj fazi napokon upoznajete svoju blizanačku srodnu dušu. Nesigurnoi ste na početku, ali započinjete vezu sa njom i tada se dešava ta magična energetska konekcija.

Osećate se posebno zbog pove osobe, duhovno rastete i kreirate vezu koja izgleda kao čisto savršenstvo. Dok delite uspomene iz prošlosti sa svojom blizanačkom srodnom dušom, energije prošlosti i sadašnjosti se razmenjuju između vašimh duša. Vi ste to jedinstvo. Vi ste zajedno jing i jang...

Treća faza - Karmički ples

U vezi ste sa blizanačkom srodnom dušom, ali polako počinje da se javlja negativnost. POčinjete da imate sve češće konflikte i jedno u drugom primećujete samo negativne strane. U ovoj fazi događa se raspodela uloga koja je karakteristična za odnos sa blizanačkom dušom.

PageBreak

Svaka blizanačka ljubavna veza ima ovih 5 faza: proverite da li vašeg partnera prati negativna karma
Foto: Shutterstock svaka-blizanacka-ljubavna-veza-ima-ovih-5-faza-proverite-da-li-vaseg-partnera-prati-negativna-karma2

Muškarac postaje "trkač" koji napuišta partnera i beži iz veze. Sve ovo se događa zbog energetskih blokada koje nosi kao posledicu promašenih emocionalnih odnosa iz prošlog života.

Sa druge strane, žena postaje "lovac" koji pokušava da uhvati "trkača" i vrati ga u osnos. Kada s eponovo sretnu, blizanačke srodne duše ne mogu da se osupru želju za zajedništvom. Počinje da se pročišćava karma i vračaju se u juednu energiju.

Četrvta faza - Ponovno sjedinjavanje

Podeljene blizanačke dupše se lako vraćaju u jednu. nastaje još lepši period nego u prvoj fazi. Ljubav je pojačana i energetski otpornija na karmu.

Peta faza - Blistava ljubav

U ovoj fazi ste srećni i osećate pravi ljubavni zanos. Visoka intimna i erotska energija, povezana sa bojama kojima zajedno ukrašavate sivi svet, čini da ovaj odnos potraje.

U zavisnosti od karaktera blizanačkih duša, ove faze se mogu ponoviti ili preokrenuti. Ali, uglavnom odnos blizanačkih duša prati ovaj sled.

Izvor: Lovesensa