Sigurno ste bar jednom u životu upoznali šarmantnu i harizmatilčnu ženu koja ozari celu prostoriju? To su hrabre i ispunjene žene koje poseduju moć da osvajaju, zavode, vole, napreduju i pobeđuju - njihova harizma utiče na ljude poput magije.

Evo koja je njihova tajna!

1. Trude se da budu drugačije, a svoje

Budite drugačije, potpuno verne sebi i svojoj autentičnoj ličnosti. Ne dozvolite da neko naruši vaš unutrašnji svet. Ostanite dosledni svojim principima, verovanju i načinu života kakva volite. Žene koje osvajaju i zrače neverovatnom harizmom nikada se ne menjaju zbog drugih, već ostaju svoje!

2. Prihvatate ljude onakvim kakvi jesu

Ove žene ne teže da menjaju ličnost svojih prijatelja i potencijalnih partnera. Kada nekome pružaju šansu, prihvataju drugu stranu baš onakvu kakva jeste, sa svim nedostacima i vrlinama. Isto to očekuju da druga strana prihvati kod njih. Zbog ove karakteristike često imaju sreće u ljubavi. Ipak, one pažljivo biraju kome će pružiti šansu u ljubavi!

3. Prijatelj, oslonac i podrška

To u osobe na koje s emožete osloniti uvek, bez obzira na situaciju, vreme ili mesto. Zbog toga su vrlo poželjen u krugu prijatelja i predstavljaju idealne partnerke koje znaju da saslupaju, pruže savet i daju partneru neophodnu podršku. Isto to očekuju da druga strana učini kada se i same nađu u izazovbnim situacijama.

4. Vole sebe

Žena koja voli sebe privlači ljubav sa svih strana. Sa njom se uvek osećate prijatno i dobro raspoloženo. Zdrava ljubav prema sopstvenom biću poboljšava samopouzdanje i harizmu, ali čini i da zračite divnom i svetlom energijom koja poput magneta priziva dobre stvari i ljude u vaš život.

Izvor: Sensa