Dok su neki znakovi sjajni na prvi pogled, plene harizmom čim ih vidite, neki drugi su pak pomalo "oštri po ivicama". To ne znači da nisu harizmatični, već su na neki svoj poseban način jedinstveni. Ispod njihove naizgled grube površine ipak se krije toplo srce i snažna harizma koja može da obori s nogu. Harizmom znakova horoskopa po elementima, u štampanom izdanju magazina Sensa bavila se Senka Ljubić.

"Zemljani znakovi- Bik, Devica i Jarac na prvi pogled mogu da deluju zatvoreno, sramežljivo i nenametljivo. Njihov najveći dar krije se u savršenom razumevanju stvarnog sveta, sveta tela, prirode, lepote, uživanja koja dolaze kroz opipljivi svet i sva čula. Njihova harizma je snažna i može vas oboriti s nogu, često proizlazi iz fizičke lepote, povezanosti sa vlastitim telom, senzualnošću, uzemljenošću i mirnoće s kojom se kreću kroz svakodnevicu."

Posebnost Bika, Device i Jarca

"Možda treba nešto vremena da drugi primete njihovu harizmu, ali tada postaje neodoljiva: toplina, veselje i ljubaznost Bika, prefinjenost i duhovitost Device i snaga i mirnoća Jarca. Harizmu zemljane energije mogu da zasene zabrinutost, preterani oprez, prevelika pažnja usmerena ka nevažnim detaljima, preveliki zahtevi koje nije lako ispuniti. Kada sebi dopuste uzlete mašte i bezbrižno uživanje u životu, zablistaće i njihova moćna harizma. Znaju da slušaju, često koriste lagani fizički dodir, spontano govorom tela pokazuju više nego što i sami misle, a harizmu mogu da osnaže jačanjem saosećanja i veštine komunikacije.

Izvor: Sensa