NEDELJNI NOVČANI HOROSKOP OD 15. DO 21. AVGUSTA 2022: Blizance čeka teža finansijska situacija, Lava nova etapa u životu

Saznajte šta vašem znaku predviđa nedeljni novčani horoskop od 15. do 21. avgusta 2022. godine!

Shutterstock

Nedeljni novčani horoskop od 15. do 21. avgusta 2022. godine!

Ovan

Ovnu će trebati više snage i energije. Ove nedelje će biti mnogo zanimljivih zadataka i stvari koje treba obaviti, ali svaki od njih će zahtevati određenu količinu energije. Takođe, u nekim situacijama na poslu i u poslu ili prilikom kupovine, Ovnu će biti potrebna jaka intuicija. Sada je bolje ne donositi ishitrene odluke. Nakon što je mirno odmerio sve prednosti i nedostatke, Ovan će moći objektivno da proceni situaciju i ne pravi greške.

Bik

Bik će moći da sklapa važne poslove, upušta se u ozbiljne pregovore, ide na intervjue i preuzima rutinske poslove. Takođe, astrolozi preporučuju da ne žurite da odgovorite na teška pitanja. Za početak, Bik će morati pažljivo da razmisli. Za one koji rade kod kuće, a ne u kancelariji, poželjno je stvoriti povoljnu atmosferu u svom domu. Ovo vreme je najbolje iskoristiti za rešavanje najvažnijih zadataka, jer će Bik biti pribran i pažljiv.

Blizanci

Blizanci na poslu mogu imati sukob sa toksičnim ljudima. Astrolozi preporučuju da ne ulazite u konflikte. Na osnovu prognoza astrologa, Blizanci mogu da dođu u tešku finansijsku situaciju, podlegnuvši uticaju Venere i njenih vetrovitih naleta. Sada morate pravilno raspodeliti novac i imati jasan plan akcije za svaki dan.

Rak

Najvažniji dan u nedelji je nedelja. Aspekt Sunca i Saturna povećava sreću, uključujući i finansijsku. Poslednjeg dana u nedelji biće moguće obaviti skupe kupovine. Generalno, tokom nedelje mnogi Rakovi će moći da normalizuju svoj finansijski i poslovni život. Ne bi trebalo da odlažete sprovođenje planova za povoljniji period, inače će snovi ostati fantazija i neće doneti nikakav rezultat. Važno je da sačuvate svoju energiju.

Lav

Da bi Lavovi postigli finansijski i radni uspeh, važno je zapamtiti da se trud uvek isplati. U periodu od 15. do 21. avgusta važno je da vodite računa o svom obrazovanju, da razradite snage svog karaktera. Ispravan duhovni stav biće bar polovina uspeha. Počeće nova etapa u profesionalnom i finansijskom životu Lavova, ali će to postati jasno tek do kraja nedelje. Smirenost planeta i jak Merkur omogućiće vam da u potpunosti kontrolišete događaje koji se odvijaju u sferi novca.

Devica

Device se podstiču da sebi postave nove i ambiciozne ciljeve. Neophodno je da se oslobodite strahova i kompleksa, napuštajući zonu komfora. Od rizika iz tog perioda, vredi izdvojiti dugove. Ove nedelje potrebno je da smislite plan i napravite ravnotežu. Devica je jedan od najjačih znakova Zodijaka , pa će njeni predstavnici moći da savladaju sve prepreke na putu, jer je Merkur na njihovoj strani. Programere Device čeka najproduktivnija i najuspešnija nedelja za novac.