DNEVNI HOROSKOP ZA 20. SEPTEMBAR: Škorpija ima sve uslove da napreduje, Strelac guši partnera preteranom kritikom

Saznajte šta dnevni horoskop za 20. septembar 2022. godine donosi vašem znaku!

Shutterstock

Dnevni horoskop za 20. septembar 2022. godine!

Venera u Devici ulazi u trigon s Uranom u Biku. Ovaj aspekt podstiče nas da se povezujemo s drugima, Venera je planeta uz čiju pomoć se lakše zaljubljujemo i i više zabavljamo. Dobar je trenutak da pokažete svoju romantičnu stranu.

Mesec u Raku ulazi u opoziciju s Plutonom u Jarcu. U ovom periodu nemojte da ulazite u svađe, pogotovu ne s porodicom, ali ako do sukoba dođe, pokušajte da kontrolišete situaciju. Može doći do tenzija kada su u pitanju finansije. Pokušajte da postignete kompromis i ne dozvolite emocijama da prevladaju.

Na kraju dana Sunce u Devici ulazi u sekstil s Mesecom u Raku. Vaša energija će se danas biti pomalo pasivna, ali ćete zato moći da razmišljate racionalno, a ne samo svojim emocijama. Odnosi na poslu biće harmonični, kolege će biti od velike pomoći. Takođe, aspekt je povoljan i za porodične odnose, još više ćete se zbližiti s voljenima.

U galeriji ispod pročitajte za vaš znak dnevni horoskop za 20. septembar 2022. godine!

Sensa / Canva dnevni horoskop za 20 septembar

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa