MESEČNI LJUBAVNI HOROSKOP ZA NOVEMBAR 2022: Slobodni Rak može upoznati pravog, Vage budite oprezne pri izboru partnera!

Saznajte šta vašem znaku predviđa mesečni ljubavni horoskop za novembar 2022. godine!

Shutterstock

Mesečni ljubavni horoskop za novembar 2022. godine!

Ovan

Početkom meseca, Ovnovi će doživeti nalet snage i spremnosti za novu fazu u vezama, ali zvezde ne savetuju žurbu. Pre toga, vaša veza mora biti testirana i proći kroz određene prepreke. Nakon toga odlučujete da li ste spremni da nastavite vezu. U drugoj polovini meseca treba da slušate svoja osećanja. Ovnovi koji su u vezi treba da smanje ljubomoru, jer ona ništa dobro neće doneti vašem odnosu.

Bik

Zvezde savetuju da slušate svoja osećanja i uzmete u obzir iskustvo prošlosti. U mnogim situacijama vredi preuzeti inicijativu. Slobodni Bik treba da provede što više vremena sa društvom, da upoznaje nove ljude i da izlazi, jer tako se povećavaju šanse da pronađe srodnu dušu. Bikovi koji su zauzeti želeće da unaprede vezu i podignu je na viši nivo.

Blizanci

Porodični Blizanci su previše zbunjeni vezama, a slobodni Blizanci su uvek u potrazi za srodnom dušom. Razmislite o sebi i odmorite se. Kada prestanete da pokušavate da pronađete svoju ljubav, ona će vas sama sresti – i to tamo gde je uopšte ne očekujete. Pokušajte da se okružite samo pravim i pouzdanim prijateljima. Porodični znaci mogu nastaviti sa planiranim potezom. Idite sa partnerom na neki izlet u prirodu, jesenje boje i promena pejzaža učiniće da se dodatno zbližite.

Rak

U ljubavnoj sferi Rakove očekuje uspešan mesec. Bliski ljudi će vam pružiti neophodnu pomoć i podršku. Kod bračnih parova početkom meseca postoji rizik od sukoba i nesuglasica. Uvek pokušajte otvoreno da komunicirate i da pronađete rešenje. Druga polovina meseca je povoljna za zajednička putovanja i planiranje važnih koraka u zajedničkom životu. Slobodni Rakovi mogu upoznati svoju ljubav. Ne odustajte od zabave - možda ćete tamo upoznati osobu za sebe.

Lav

Usamljene lavove u novembru očekuju zanimljiva poznanstva. Iako nećete kod simpatije odmah videti uzvraćena osećanja, moguće je da je ovo deo igre. Promene u vašem ličnom životu i oslobađanje od prošlosti pomoći će vam da upoznate svoju ljubav. Porodični odnosi Lava mogu izgubiti svoju iskru. Trebalo bi da pratite svoje ponašanje, tražite kompromise i ponovo steknete poverenje svoje srodne duše. Ovog meseca provedite više vremena sa partnerom.

Devica

Za slobodne Device, novembar će biti najuspešniji mesec. Sudbina će vam dati mnogo šansi da upoznate svoju ljubav. Pokušajte da uvek budete u centru događaja. Budite saosećajni prema drugim ljudima i nikoga nemojte da osuđujete. Porodične Device će razmišljati o proširenju porodice. Zajednički poslovi kod kuće pomoći će vam da se zbližite sa vašom drugom osobom.