Kako bi bilo kada bismo više bili ljubazni prema sebi u svom danu. Mi u svakom trenutku radimo onako kako najbolje znamo. Ne postoji ništa kao poraz i neuspeh, već samo ono što smo kreirali, takvo kakvo jeste. Ni jedan dan nam se neće ponoviti, svaka situacija donosi puno informacija od kojih možemo da naučimo i idemo dalje.

Osude koje upućujemo drugima ili sebi su samo misli koje smo od ko zna koga pokupili i preuzeli. Naša je odgovornost da li ćemo takvu energiju dalje da širimo i održavamo u svom univerzumu ili ćemo se odlučiti da budemo ljubazniji, piše Bars facilitator IgorErgić za avgustovski broj magazina Sensa.

Sa rastom i razvojem uvek ide dobra energija, pa nam sve ono od čega se osećamo loše neće biti na usluzi. Svako prosuđivanje je korov prošlosti kojeg želimo da se oslobodimo. Umesto što osuđujemo svet oko nas i svoje telo, mogli bismo da pustimo tu energiju i počnemo sa odobravanjem, ohrabrivanjem i potvrđivanjem sebe. Svaku životnu situaciju dozvolite i odobrite sebi da postoji takva kakva jeste. U njoj nema ništa loše, to je samo energija, recite sebi: U potpunosti je u redu sve što jeste sad i ovde.

Ponavljate sebi što više puta u toku dana: Bravo, činiš najbolje što znaš, biće bolje i sad je dobro.

Izvor: Sensa