HOROSKOP ZA VIKEND OD 9. DO 12. DECEMBRA 2022: Bikovi, oslobodite se opterećenja, Device preuzmite inicijativu!

Saznajte šta vašem znaku predviđa horoskop za vikend od 9. do 12. decembra 2022. godine!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 9. do 12. decembra 2022. godine!

Ovan

Mesec ostaje u Raku ovog vikenda i ovo je posebno porodično mesto. Vreme je da reorganizujete kuću i okruženje, obavite kupovinu i uživajte u dobroj atmosferi i obroku sa članovima porodice.

Bik

Venera, vladar vaše sreće, prelazi u Jarca za vikend, stvarajući ugao akcije sa Jupiterom, planetom obilja. Odlično vreme za putovanja i izlete. Uživajte i opustite se, oslobodite se opterećenja.

Blizanci

Merkur, vladar vaše sreće, nastavlja da se kreće kroz Jarca. Akcioni ugao sa Jupiterom i dalje nosi sa sobom mali talas avanture. Veliki odlazak u kupovinu vas očekuje u petak i niz srećnih druženja sa prijateljima u subotu koji će vam olakšati srce.

Rak

Mesec ostaje u vašem znaku ovog vikenda i odlično je vreme da se ponovo povežete sa sobom. Merkur, zvezda komunikacije koja je suprotna, omogućava nadogradnju bračne komunikacije: odlično vreme za iskrene razgovore.

Lav

Mesec u Raku vas ne nalazi u najboljem izdanju ovog vikenda – a ni ugao sukoba sa Marsom vam ne olakšava. Vreme je da usporite, odustanete od previše obaveza ili napornih aktivnosti. Odmorite se kod kuće, obnovite snagu i napunite baterije. Lavovi – iskoristite ovaj vikend da se odmorite kod kuće, obnovite snagu i napunite baterije.

Devica

Ovog vikenda očekuje vas bogat društveni život. Mesec u Raku vam omogućava da se oslobodite nedeljnog pritiska i da provedete vreme sa prijateljima, poznanicima i rođacima. Sada je moguće i proširiti svoj društveni krug. Preuzmite inicijativu.