PRETVORITE SNOVE U STVARNOST: Šta treba da manifestujete ovog vikenda prema vašem horoskopskom znaku?

Kroz manifestaciju možemo pretvoriti svoje snove u stvarnost i stvoriti život koji je istinski usklađen sa našom dušom. Pogledajte šta da manifestujete ove nedelje prema vašem horoskopskom znaku

Shutterstock

Saznajte šta bi trebalo da pokušate da manifestujete ovog vikenda prema vašem horoskopskom znaku!

Ovan: Samoizlečenje

Nezaceljene rane ometaju vas na putu ka srećnom životu. Kada delujete iz bola, nanosite sebi više rana. Vreme je da se usredsredite na sopstveno izlečenje i otpuštanje bola koji vas ograničava.

Bik: Bezbednost

Najbolje funkcionišete kada u vašem životu vlada stabilnost i sigurnost. Otkrijte načine na koje možete da unesete više sigurnosti u svoje odnose i kako možete da stvorite više prostora za istinsku posvećenost.

Blizanci: Ranjivost

Tek kada dozvolite sebi da budete ranjivi, možete se zaista povezati sa onima koji su vam bliski. Razmislite kako možete još više da otvorite svoje srce i uspostavite više intimnosti i poverenja u vašim odnosima.

Rak: Samopouzdanje

Ponekad sumnjate da zaslužujete sve divne stvari koje vam se dešavaju. Sada je vreme da shvatite koliko ste izuzetni, izgradite svoje samopouzdanje i podsetite se da i vi zaslužujete ispunjen život.

Lav: Autentičnost

Da li ste ponekad neautentični da biste ugodili drugima? Zvezde vas podstiču da počnete da se ponašate doslednije prema sebi i pokažete svetu svoje pravo lice. Pravi ljudi će ceniti vašu autentičnost.

Devica: Istina

Ponekad zatvorite oči jer se plašite da je suočavanje sa stvarnošću previše bolno. Ovaj vikend je odlična prilika da nađete unutrašnju snagu i razmislite kako da u budućnosti lakše sebi priznate istinu.

Vaga: Pravda

Iskrenost u odnosima je jedna od vaših najvećih vrednosti, a ova nedelja je odlična prilika da privučete više toga u svoj život. Pronađite načine da se ponašate još pravednije, što će dodatno ispuniti vaše odnose.

Škorpija: Osećaj vrednosti

Često tražite potvrdu od drugih ljudi, ali sada je vreme da je tražite u sebi. Shvatite koliko ste zaista neverovatni i podsetite se da ste i vi vredni ljubavi koju tako nesebično dajete drugima.

Strelac: Odgovornost

Da li imate problema sa prihvatanjem odgovornosti ? Sada je vreme da pokažete zrelost i prihvatite odgovornost za sopstvene greške. Prestanite da lajete za krv, priznajte da niste savršeni i dozvolite da vas vaše greške nečemu nauče.

Jarac: Unutrašnje svetlo

U sebi nosite unutrašnje svetlo koje vam pomaže kada se osećate izgubljeno i niste sigurni šta bi trebalo da bude vaš sledeći korak. Zvezde vas podstiču da se povežete sa sobom i otkrijete ono unutrašnje svetlo koje će vam pomoći da kreirate život svojih snova.

Vodolija: Ljubav

Ljubav je na svakom koraku, a vaš zadatak je da je primetite i prihvatite. Univerzum želi da ove nedelje otvorite svoje srce i shvatite da vas ljubav prati svuda.

Ribe: Posvećenost

Kako se možete više predati i prepustiti ljubavi u vašim vezama? Sada nije vreme da logično razmišljate i zaštitite se od bola, već da otvorite svoje srce i prepustite se ljubavi koja vas okružuje.

Izvor: Sensa.si

BONUS VIDEO:

ČUDESNA MELODIJA 528HZ - PRIVUCITE OBILJE I DOBRE FINANSIJE  YouTube