OVI ZNACI NE MOGU DA BUDU ZAJEDNO: Horoskopski znaci koji nisu dobra ljubavna kombinacija

Nažalost, ponekad su suprotnosti toliko naglašene da neki horoskopski parovi jednostavno nisu jedno za drugo

Shutterstock

Iako se suprotnosti ponekad zaista privlače, nema ništa obećavajuće u vezi ovih horoskopskih parova - oni jednostavno ne mogu biti zajedno.

1. Bik i Ovan

Ova kombinacija je kao pokušaj kombinovanja vatre i vode - to je jednostavno nemoguće. Bik želi stabilnost i udobnost, dok Ovan ide napred pun energije i želje za akcijom. Bik će često osećati da ih Ovan previše gura i da ne ceni njihove potrebe da uspore. Ovan će, s druge strane, biti frustriran Bikovom tvrdoglavom prirodom i sklonošću da odugovlači. Njihov odnos će se često vrteti oko svađa i nesporazuma.

2. Blizanci i Rak

Blizanci vole društvo, razgovore i promene, dok je Rak duboko emotivan i povezan sa svojim osećanjima. Blizanci će se često osećati ograničeno Rakovom potrebom za pažnjom i emocionalnom podrškom, dok će se Rak osećati nesigurno zbog Blizančeve promenljive prirode i potrebe za stalnim promenama. Njihova komunikacija će često biti problematična jer Blizanci neće uvek prepoznati Rakove suptilne emocije.

3. Lav i Jarac

Lav želi da bude u centru pažnje, dok Jarac teži ozbiljnosti, odgovornosti i ostvarivanju ciljeva. Lav će smatrati Jarca dosadnim i previše fokusiranim na posao, dok će Jarac videti Lava kao neodgovornog i egocentričnog. Ovaj par će često sukobljavati svoje prioritete i vrednosti, što će dovesti do napetosti i frustracije u njihovoj vezi.

Izvor: Sensa.hr

BONUS VIDEO:

Zeleni zvuk za opuštanje  You Tube