HOROSKOP ZA VIKEND OD 2O. DO 23. OKTOBRA: Blizanci, sprema se za ljubavno iznenađenje, Strelca čekaju novi horizonti

Saznajte šta vašem znaku otkriva vikend horoskop od 20. do 23. oktobra 2023. godine!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 20. do 23. oktobra 2023. godine!

Ovan

Ovaj vikend biće idealan da se opustite od napornog rada. Bavite se fizičkom aktivnošću i provedite vreme sa prijateljima ili porodicom. U ljubavi budite spontani i prepustite se trenutku.

Bik
Odmorite se tokom vikenda, opustite se kod kuće i uživajte u udobnosti. Važno je da komunicirate sa porodicom i partnerom o svojim potrebama i osećate podršku.

Blizanci
Vikend je idealno vreme za druženje sa prijateljima. Koristite ga za razgovor i zabavu. Ako ste u vezi, iznenadite partnera nekom neočekivanom aktivnošću.

Rak
Posvetite ovaj vikend sebi i svom porodičnom krugu. Provedite kvalitetno vreme sa voljenima i razgovarajte o svojim osećanjima . Odnos sa partnerom biće osvežen dubokim razgovorima.

Lav
Uživajte u vikendu provodeći vreme na otvorenom ili radeći hobije koji vas ispunjavaju. Važno je da izrazite svoja osećanja prema svojim voljenima i pokažete im koliko vam znače.

Devica
Odmorite svoj um i telo ovog vikenda. Organizujte kućne aktivnosti i uživajte u miru. Razgovarajte sa svojom porodicom o svojim potrebama i željama.