VIKEND HOROSKOP OD 14. DO 17. JUNA 2024: Bik mora da pazi kome se poverava, a Lav ne miruje

Saznajte šta su vam zvezde namenile ovog vikenda, koliko ćete sreće imati u periodu od 14. do 17. juna 2024!

Shutterstock

Vikend horoskop za period od 14. do 17. juna predviđa da će zvezde pomoći svakom znaku Zodijaka da realizuje planove za odmor i neki će posebno procvetati na polju ljubavi!

Ovan

Cele nedelje pratili ste trendove u muzici i umetnosti, pa tako nastavljate i za vikend. U petak idete na put. U ljubavi cveta dobro raspoloženje, super se slažete, pa organizujte večernji izlazak s partnerom. U nedelju ćete biti puni pozitivne energije i ponedeljak dočekati boljeg zdravlja.

Bik

U petak ćete osetiti zadovoljstvo i vi lično i vaši saradnici. U ljubavi povedite račina kome se poveravate. Ukoliko još niste sreli srodnu dušu, pogledajte oko sebe. Osoba iz bližeg okruženja će vas oraspoložiti, nadahnuti i emotivno pokrenuti. U subotu i nedelju idite u spa, na masažu... Mnogo ste stresa sakupili.

Blizanci

Ove nedelje napravili ste životni preokret. Upetak biste mogli napraviti grešku ili će važan razgovor krenuti čudnim putem. Bićete zadovoljni vašim odnosom u braku. Ako ste sami, ovaj vikend je idealan za ljubav sa jednim Jarcem. Često patite od glavobolje. Oprezno vozite, posebno na auto-putu. 

Rak

Dobra sedmica iza vas. Ako ste u braku, mora da promenite način komunikacije s partnerom. Vi ste ili preterano nežni ili ste neveovatno hladni, teško vas je pratiti. Ako ste slobodni, potrudite se više oko jedne Device. Nervoza vam stvara bol u stomaku. Izađite iz grada, relaksirajte se i spavajte.

Lav

Ne mirujete, čak ni u petak. Novac vas čeka od petka ili za vikend. Ovo je bila odlična nedelja za ljubav. Ako ste sami, nećete biti dugo jer vam se već od petka sprema provod sa osobom koja je slična vama i vašem temperamentu. Uživaćete. Obratite pažnju šta jedete, imate povišen krvni pritisak.

Devica

Vama su se ove nedelje otvorila vrata uspeha, pa ćete biti nadahnuti krajem nedelje da se okrenete novom poslu.,verovatno sa strancima. Skupili ste snagu da se udvarate Raku, vi ste dobra kombinacija - on škrt na rečima a vi na nežnostima. Važno je da vam se pogledi sretnu.... Dobro zdravlje.

Vaga

Umetnici i muzičari imali su odličnu nedelju. Vaše ambicije su velike i to mora da se isplati. Emotivna nesmotrenost i nepažnja mogu vam pokvariti odnos s partnerom. Vaša druželjubivost može da se protumači na drugi način. Slobodne Vage srešće u petak Ovna kog poznaju dugo. Čuvajte bešiku.

Škorpija

Bila je ovo nedelja dobra za novac, pa ćete sebe od petka častiti. Emotivno ste vezani za Blizance. Verovatno se dobro osećate sa nekim ko nije u tenziji kao vi. Ako ste u braku, vaš odnos s partnerom se popravlja. Verujete u svoju ličnu harizmi i bićete zadovoljni na ljubavnom polju. Čuvajte se povreda.

Strelac

Od ponedeljka ste planirali vikend, zanima vas samo da se dobro provedete. Noćni život vam je trenutno jako bitan. Raspoloženi ste za druženje, ali možda partner nije. Ako ste sami, vikend nećete provesti sami. Morate mnogo da radite da biste sve postigli šta treba, pa će vam pomoć kroz finansije stići od Vodolije. Zdravlje vam je dobro.

Jarac

Morate imati bolji poslovni plan. Ali emotivno u vikend ulazite ispunjeni. Bika koji vam se udvarao ste surovo odbili, a sada se kajete. No, druga šansa vam stiže veću petak. Uživaćete tokom vikenda. Iskoristite slobodne dane za filmski maraton udvoje. Uzimajte vitamine.

Vodolija

Niste oduševljeni radnim okruženjem. Za vikend se ukazuje prilika za kraći put koji vam može doneti više koristi u daljoj budućnosti. Tražite prijatelja u emotivnom partneru. Osoba sa kojom ste u ljubavi ispuniće vam želju. Bilo bi dobro da imate vezu sa Ovnom jer bi ona mogla prerasti u brak. Čuvajte bubrege.

Ribe

Finansije su vam se uvećale od četvrtka. Imali ste problem na poslu zbog neredovne isplate i konflikta s nadređenim. Pokrenuć vas ljubavne iskre sa jednim Strelcem. On će vas oraspoložiti a vi ćete steći više samopouzdanja. Zdravlje vam je dobro. Idite na plivanje.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih  TikTok/anna.halk

Sensa/Z.A.