Horoskop locira naše vrline i naše mane, snage i slabosti. Često se od ljudi traži da poboljšaju svoje dobre strane i porave ili pak odbace one slabe. Učenje o našim nedostacima može biti intrigantno jednako kao i prepoznavanje naših pozitivnih osobina. Šta treba da uradite kako bi vam život postao bolji i kako biste postali magnet za sreću?

Ovan

Vi ste hrabri i sve radite brzo i sa žarom. Razmislite o kultivisanju osetljivosti, kao i praktičnosti, jer će vam omogućiti da shvatite unapred šta funkcioniša, a šta ne.

Bik

Vi ste staloženi i razumni, stena stabilnosti. Ali umesto da se ponašate kao ukorenjeni hrast, pokušajte da budete trska koja se savija na povetarcu i prilagođava drugima. Slušajte instinkte i slušajte srce.

Blizanci

Vi ste mislilac, govornik i pokretač. Pokušajte da budete mirni! Nećete umreti od dosade. Zaronite duboko u svoje aktuelne projekte umesto da letite na sve četiri strane sveta.

Rak

Vi ste osetljivi, kreativni i beznadežno aktivni. Na jedan dan pokušajte da isključite svoje srce i poslušajte svoju glavu. Vaša neverovatna sposobnost da nanjušite mogućnosti će postati moćnija.

Lav

Vi ste živahni, optimistični i volite da se družite s ljudima. Ali niste okrenuti toliko prema unutra. Planirajte pre nego što preduzmete akciju. Drugi misle da ste divni, ali morate se sami uveriti u to – bez publike.

Devica

Vi ste praktični i korisni, ali morate pronaći svoju skrivenu vatru. To znači da treba da kultivišete optimizam, preuzmete rizik i slediti svoje snove. Budite hrabriji, proaktivniji i blistaviji.

Vaga

Vi ste društvena osoba i šarmantan govornik – prirodni posrednik. Sada na neko vreme zaboravite na takt i malo više se usredsredite na sebe. Postoje vredne stvari zakopane u pesku koje čekaju da ih uzmete.

Škorpija

Vi živite strastvenim intenzitetom, a u osećanjima zahtevate dubinu. Nikada nećete biti površni, ali videćete da malo površnosti dodaje dimenziju koja nedostaje vašem postojanju.

Strelac

Volite uzbuđenja, puni ste nade i nemira. Praktičnost krade deo vašeg sna. Ali ako postavite mala ograničenja svom maštanju i inspiraciji, učvrstićete svoje ambicije. Mislite manje umesto više.

Jarac

Stojite čvrsto na zemlji, razumni ste i ambiciozni. Negujte osećaj za viziju, svoje snove i jačajte veru. Budite optimističniji, vatreniji i manje oprezni. Unesite malo spontanosti u svoj život.

Vodolija

Vi ste smireni, nevezani, čvrsti i nezavisni. Pronađete vatru koja će udahnuti toplinu i vitalnost u vaše ideje. Izađite iz svoje glave i spustite se u svoje telo, srce i intuiciju. Živite multidimenzionalno.

Ribe

Vi ste stvorenje svemira i okeana, plutate i plivate svojim putem kroz život. Suva zemlja je vama najneprijatnije područje. Dajte svom samopouzdanju adrenalinski bust. I ništa vas neće zaustaviti, piše atma.hr.

BONUS VIDEO:

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

Sensa/Z.A.