Ljubavni horoskop predviđa da bi nedelja od 10. do 16. juna 2024. mogla biti emotivno komplikovana. Ljubav, pa izdaja i potom razlaz biće centar za neke znake, a to uključuje negativnost i opsesivno ponašanje. Držite se dalje od onih koji vole da kontrolišu. I pročitajte kompletan ljubavni horoskop za jun 2024.

Ovan

Nedelja vrvi od emotivnih potencijala. Od 11. juna komunikacija u vašem životu postaje najvažnija, pa ćete odvojiti vreme da negujete odnose s partnerom. Emotivno ćete se osećati povezanije do 16. juna. Iskoristite tu energiju da zalečite bivše emocionalne rane. I druženje vam donosi neočekivane prilike za ljubav. Treba da obratite pažnju na snove.

Bik

Spoj stabilnosti i iznenađenja. Vaša ljubavna intuicija je oštra i nepogrešiva. Veze zauzimaju centralno mesto dok Venera krasi vaš ljubavni sektor, otkrivajući duboke veze i možda ponovo raspirujući stari plamen do 14. juna. Razmislite o tome da provedete kvalitetno vreme sa svojim partnerom ili otvorite svoje srce novim romantičnim mogućnostima. Krećete kroz vezu graciozno i smireno.

Blizanci

Blizanci, ove nedelje osetićete energetsku promenu. Do sredine nedelje poboljšava se vaš emocionalni uvid, pa je pravo vreme da rešite sve dugotrajne lične probleme. Venera utiče na pojačanu potrebu za intimnošću, a samci mogu naići na uzbudljive romantične prilike, dok onima u vezama treba vremena da se duboko povežu s partnerima.

Rak

Ovo je nedelja za razmišljanje i rast. Preispitajte lične ciljeve. Naći ćete utehu u vremenu sa bliskim ljudima. KKomunikacija vam je sve bolja, iskoristite je za rešavanje konflikata. Tokom vikenda, uticaj Venere ističe vaš romantični život, pa bi trebalo da uhvatite partnera za ruku i otpuruete na romantičan vikend. Rakovi samci mogu ući u novu, intrigantnu vezu. Negujte svoje emocionalno blagostanje.

Lav

Dinamičan period. Sunce osvetljava vašu kuću snova i ambicija, skoristite urođenu harizmu da inspirišete partnera. Romantični izgledi svetlucaju; oni u vezama treba da planiraju poseban datum, dok samci mogu naići na obećavajuće obožavaoce u društvenim ili profesionalnim krugovima. Sredinom nedelje bićete  osećajni, a za vikend s budi avanturistički duh - razmislite o podmlađujućem putovanju udvoje.

Devica

Dok Venera krasi vašu kuću svakodnevne rutine, naći ćete harmoničan balans između posla i slobodnog vremena. Sredinom nedelje, shvatićete šta želte od svog partera i kuda ide vaš odnos. Iskoristite ovu energiju za iskrenu komunikaciju s partnerom. Razmislite o zajedničkim aktivnostima, to će vas dodatno zbližiti i ispuniti. Bićete srećni i ponovo zaljubljeni.

Vaga

Bićete u centru pažnje društvene interakcije, Venera pojačava vaš šarm, pa osvajae sve i otvarate mogućnost za novu vezu, naravno ako ste slobodni. Sredinom nedelje Mesečev tranzit izazvati duboke emocionalne struje. Subota nudi spokojnu priliku da se posvetite partneru i uživajte udvoje. Vaša ljubav se nezaustavljivo kreće ka oltaru.

Škorpija

Venera podstiče dublje veze u odnosima, pa je ovo moćan period za novu ljubav. Sredinom nedelje verujete svom osećaju u stomaku, nećete biti ljubomorni tek onako. Odbacite prošlost i presecite. Subota je savršena da se odmorite, za aktivnosti koje vam neguju dušu. Sve će vam biti jasno, snažni ste, krenite dalje. Nema mesta svađi i patnji.

Strelac

Posvećeni ste istraživanju i rastu. Očekujte iznenađenja sredinom nedelje - poziv ili susret na javom mestu donose preokret. Ovaj period podstiče dublje veze, pa će onaj koga budete pustili u život doneti radost u svim drugim sferama. Za vikend se opustite i napunite baterije udvoje, vozite bicikl, igrajte odbojku na pesku. Vaše putovanje je jednako važno kao i odredište.

Jarac

Po hiljhaditi put, probajte da uskladite posao sa kvalitetnim vremenom provedenim s partnerom. Svaki promišljen, fin i nežan gest mogao bi davam ojača vezu. Opuštanje kraj vode ili vikend-ptovanje probudiće vašu ljubav. Dosta ste glumili da ste jaki i snažni.

Vodolija

Osetićete nalet ljubavi. Osvojiće vas od glave do malog prsta na nozi. Pokažite otvoreno partneru šta osećate, tako ćete postaviti vezu na jake osnove. Sredinom nedelje partner bi mogao da vam otkrije deo svog tajnog plana za vikend. Vama je potrebno opuštanje da biste napunili baterije, pa iskoristite svaki trenutak da razmenite s voljenim bićem dobru energiju. Samci će dobiti poziv za izlazak.

Ribe

Vi ste ljubavni sanjar. Početkom nedelje osetićete potrebu da se povučete i razmislite o svemu. Slušajte svoju intuiciju i dopustite joj da vas vodi kroz sve emotivne blokade. Vaša empatija i osetljivost biće vaša najveća prednost u igri ljubavi. Odvojite vreme da se duboko povežete i budite prisutni s osobom do koje vam je stalo. Za vikend krenite u spa i uživajte udvoje.

BONUS VIDEO:

Dušan Blagojević - Kako da nađete ljubav MONDO/Uroš Arsić

Sensa/Z.A.