Portal Lavlja kapija otvara se 8. 8. 2024. i ispunjava najveće želje: A šta donosi svakom horoskopskom znaku?

Portal Lavlja kapija otvara se 8. 8. 2024. i prilika je za duhovni preobražaj, olakšanje i isceljenje na fizičkom, emocionalnom i duhovnom nivou. Evo šta donosi svakom horoskopskom znaku.

Shutterstock

Portal Lavlja kapija ili Lavlja vrata je kosmički fenomen koji astrolozi smatraju moćnim energetskim portalom koji povezuje našu planetu sa energijom sazvežđa Lava i zvezde Sirijus, najsjajnije zvezde na noćnom nebu. Lavlja kapija, koja se otvara svake godine u ovom periodu, prilika su za duhovni preobražaj, olakšanje i isceljenje na fizičkom, emocionalnom i duhovnom nivou.

Ovaj portal donosi velike promene – kada se 8. 8. 2024. otvori portal Lavlja kapija – to je jedan od najmoćnijih dana u godini da izražavanje želja. U starom Egiptu ovaj se dan smatrao galaktičkom novom godinom zbog svoje snažne energije – jer samo jednom godišnje na našu galaksiju utiču daleke zvezde.

Budući da smo u sezoni Lava, snažnog, impozantnog znaka velikodušnog srca, dozvolite sebi da iskoristite ovu energiju i iskoristite je da ispoljite svoje želje. Osetićete snažan poziv na samootkrivanje i transformaciju, a naše duše će biti vođene ka evoluciji i duhovnom rastu.

Ovaj dan je izuzetno jak sa numerološke tačke gledišta. Imamo broj 8, broj beskonačnosti, tri puta: 8. 8. i 2+0+2+4 = 8. Broj 8 je moćan broj, povezan sa ambicijom, materijalnim uspehom, ravnotežom i odlučnošću. Simbol je velikih dostignuća i odgovornosti, što ukazuje da se vrednim radom i etikom mogu postići visoki ciljevi. Broj 8 u numerologiji simbolizira beskonačnost, blagostanje i beskrajne mogućnosti. Pročitajte i kako da izračunate broj svoje duše.

U četvrtak, 8. avgusta 2024. godine, dajte mašti na volju i usudite se da sanjate, da se približite svom idealnom životu.

Lavlja kapija nam nudi trenutak duboke introspekcije, a za svaki horoskopski znak ovaj uticaj je drugačiji. Važno je da pročitate i vaš znak i vaš podznak.

Shutterstock 

Kako utiče na svaki znak?

Evo šta će se dogoditi u dušama svakog znaka na ovaj dan kosmičkog značaja!

Ovan: Lavlja kapija će vam doneti duboku svest o ličnoj moći i unutrašnjoj snazi. Otkrićete nove načine da izrazite svoju kreativnost i rizik koji će vas dovesti do lične evolucije.

Bik: Vi ćete osetiti snažnu potrebu za stabilnošću i emocionalnom sigurnošću. Lavlja kapija će vam pomoći da bolje razumete svoje osnovne vrednosti i ojačate svoje lične odnose, dajući im osećaj unutrašnjeg mira.

Blizanci: Koda vas postoji jača žeđ za znanjem nego ikada ranije. Skrivene tajne u vezi s vašim odnosima izlaze na videlo, omogućavajući vam da izgradite autentičnije i dublje veze sa onima oko sebe.

Rak: Vi ćete doživeti emocionalni preporod. Lavlja kapija će otkriti tajne vezane za vaša najdublja osećanja i podstaći vas da prihvatite svoju ranjivost.

Lav: Ovaj period je zaista poseban. Lavlja kapija će pojačati vašu harizmu i unutrašnju snagu. Otkrivate nove aspekte svog identiteta i imaćete priliku da zablistate u svim oblastima života.

Devica: Idealan trenutak za introspekciju. Lavlja kapija pomaže vam da otkrijete skrivene stvari vezane za vaša ograničenja, dajući vam priliku da oslobodite svoj um i duh.

Vaga: Lavlja kapija će doneti jasnoću u vaše odnose s ljudima. Naučićete da uravnoteže svoje lične potrebe sa onima oko sebe, otkrivajući tajnu harmoniju i ravnotežu.

Škorpija: Vi ćete osetiti pojačanje unutrašnje snage i intuicije. Lavlja kapija dolazi sa velikom šansom za transformaciju i regeneraciju, omogućavajući vam da pristupite svom pravom duhovnom potencijalu.

Strelac: Pojavljuju se prilike za nove avanture. Lavlja kapija će vama doneti otkrića o svrsi u životu i inspirisati vas da sledite svoje strasti sa poverenjem i optimizmom.

Jarac: Veliki akcenat je na vašoj karijeru. Lavlja kapija će pomoći onima koji su rođeni u znaku Jarca da razjasne svoje dugoročne ciljeve i učvrste svoju profesionalnu poziciju, dajući im osećaj dostignuća i stabilnosti.

Vodolija: Ovaj period donosi inovacije i promene, a 8. 8. 2024. otkriće aspekte koji se odnose na ličnu slobodu i društvene veze, podstičući vas da sledite svoje ideale i izrazite svoju jedinstvenost.

Ribe: Vi ćete osetiti duboku duhovnu vezu i empatiju. Otkriće se tajne vezane za vašu dušu i karmičke veze, dajući vam priliku da se izlečite i pronađete unutrašnji mir.

Shutterstock 

Ritual koji će vam pomoći da ostvarite svoj cilj

Na daturm 8. 8. 2024. možete da napišete listu želja. Evo kako:

  • Uzmite komad papira i olovku.
  • Napišite u sadašnjem vremenu sve što želite da manifestujete sledeće godine, započinjući svaku rečenicu izrazom „Tako sam srećan i zahvalan što…”
  • Nemojte se ograničavati – razmišljajte široko. Oslobodite svoje snove.
  • Datum spiska je 8. 8. 2025.
  • Potpišite se na dnu i savijte papir.
  • Stavite papir na sigurno mesto i zaboravite na njega.
  • Postavite podsetnik za 8. 8. 2025. da se vratite na njega i proverite koliko vam se želja ispunilo.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih  TikTok/anna.halk