3 horoskopska znaka biće na iskušenju 16. oktobra 2024: Mesec u Ovnu daje im teške testove, ali i dobre mogućnosti

Tokom rastućeg Meseca u Ovnu izdižu se iznad izazova - 3 horoskopska znaka testira svemir 16. oktobra 2024.

Shutterstock

Horoskop predviđa da 16. oktobra 2024. svemir testira i na iskušenje stavlja 3 znaka Zodijaka intenzivnom energijom vatrenog i impulsivnog Meseca u Ovnu.

Možda neće ceniti ono što će se dogoditi, ali kada se sve završi, možda će razumeti zašto su izabrani i osećaće se kao pobednici.

Univerzum im daje testove i mogućnosti. I prolaze sve testove jer ynaju svoja ograničenja. Uzdižu se iznad svega tokom skoro punog Meseca u Ovnu i osećaju se dobro zbog toga.

Ovan

Kada primetite da ste ponovo u redu za testiranje od univerzuma, možda ćete uzdahnuti i reći "o, ne opet". Da, opet, ali postoji razlog iza svih testova, a veliki deo toga je da vam usadi ideju da ste dovoljno jaki da se nosite sa skoro svim. Možda ne želite da se igrate, ali realnost je da će svako tako pametan kao što ste vi morati da izdrži testove s vremena na vreme. Naviknite se na to, jer je to način na koji vam univerzum laska. I ovaj Mesec u Ovnu je samo početak. Lekcije koje naučite su za ceo život.

Lav

Osetili ste kako je biti ponižen. A to uvek povređuje vaš lavovski ponos, ali nikada niste ostavili ponižavajuće iskustvo, a da niste naučili mnogo da primenite na buduće situacije. Videćete da vas univerzum ponovo testira. Snažni ste i mudri. I ponovo ćete biti poniženi, ali to više nije stvar ega za vas. Polagaćete ove testove i postaviti se iznad samog testa. Pošto ste sada takva osoba koja prihvata, to se pretvara u moć i poverenje u vaše telo. Čak i ako ne uspete, ništa nije strašno, to je još jedna lekcija u vašem džepu.

Vodolija

Tokom Meseca u Ovnu možda ćete želeti da uradite nešto što nikada ranije niste radili. Ovaj tranzit ima tendenciju da pritisne našu dugmad i rasplamsa našu želju da saznamo nove stvari. Ovaj tranzit vas podjednako inspiriše, i dok je za vas sve nova teritorija, bićete radoznali i odvažni. Ne ponašate se impulsivno, ali ćete biti dovoljno radoznali da uradite nešto potpuno van svoje rutine. Pravi "test" leži u prevazilaženju početnog straha, a pošto imate Mesec Ovna na svojoj strani, sada ćete se osećati prilično neustrašivo.

Dakle, ako univerzum želi da vas testira, onda mu to i dozvolite. Sve što zaista dobijate jeste mudrost.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih  TikTok/anna.halk