6 ženskih kvaliteta koje vole svi muškarci: Na spisku je i osobina za koju su se dame izborile

Ukoliko se neko još pita šta muškarci vole kod lepšeg pola, te da li postoji određeni skup ženskih kvaliteta za kojima su mladići ludi - odgovor je potvrdan. Ovo je 6 ženskih kvaliteta koje vole svi muškarci bez izuzetka.

Shutterstock

Ljubav je opasna sila, a u komplikovanoj muško-ženskoj igri zavođenja uvek postoji neka nedoumica. Ako želite da znate šta privlači suprotni pol, zaboravite na sve što ste dosad čuli, a posebno na spoljne karakteristike. Reč je o unutrašnjim kvalitetima i karakternim osobinama koje žene ne primećuju, a koje muškarci i te kako vide.

Na ove osobine većina muškaraca obraća pažnju.

1. Iskrenost

Ne pretvarajte se da ste bolji ili lepši nego što jeste. Iskrenost i otvorenost će razoružati svakog muškarca i on će ceniti što ne pokušavate da budete neko ko niste.

U stvari, muškarci doživljavaju izvesno olakšanje kada shvate da ste živa osoba i da imate nedostatke.

2. Učtivost

Muškarac uvek primeti kako se žena odnosi prema drugima, a posebno prema članovima svoje porodice. Način na koji razgovarate sa konobarima, prodavcima i čistačima će reći mnogo o vama.

Arogancija i bes su odbojni, a ljubaznost prema onima koji vam ništa ne mogu dati zauzvrat privlači i osvaja.

3. Ambicioznost i odlučnost

Devojka koja je strastvena u vezi sa nečim veoma je privlačna suprotnom polu. Muškarci vole da vide kako dama sa entuzijazmom priča o nečemu i kako planira da postigne svoj cilj.

Shutterstock 

4. Smisao za humor

Nema boljeg kvaliteta ni za muškarce ni za žene! Devojke koje znaju da se smeju i šale su veoma popularne kod jačeg pola.

5. Asertivnost

Biti u stanju da se borite za ono što želite jeste veoma vredan kvalitet. Muškarcima imponuje da njihova izabranica ima principe i želje za koje će se boriti.

6. Nezavisnost

Sve više žena i devojka u stanju je da rade stvari na svoj način. Nije poenta u tvrdoglavosti, već u želji da nešto postignu u životu. Mnogi muškarci, uz asertivnost, vole i činjenicu da žena ima svoje mišljenje i svoj stav, da je nezavisna.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Zaljubljenosti ili ljubav, sve više singl ljudi  MONDO/Uroš Arsić