Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Budi ljubazna prema svojoj kosi i planeti: kako istovremeno imati savršenu boju kose i brinuti o očuvanju prirode

  Izvor: Foto: Shutterstock

Pored svakodnevnih obaveza i rituala, naš zadatak je da vežbamo ekološku osvešćenost i na svakom aspektu života unesemo eko navike i tako doprinesemo očuvanju planete Zemlje kojoj tako mnogo dugujemo.

Recikliranje, ušteda energije, zero-waste način života, čišćenje šuma i pomoć ekološkim organizacijama samo su deo naše odgovornosti u očuvanju životne sredine. Potrebno je da ekološke navike postanu naša svakodnevna praksa i nov način života.
Lepota je nešto što inspiriše svaku ženu i čemu svi mi težimo kroz redovnu negu, ali nešto još lepše i važnije je održiva lepota. Kroz održivu lepotu iskazujemo poštovanje sebi i poštovanje prema veličanstvenoj planeti.

Žena koja se vodi principom održive lepote pažljivo bira kozmetičke proizvode za negu. Njena odluka je da koristi proizvode kompanija koje učestvuju u našem zajedničkom cilju očuvanja prirode, a pružaju odličan kvalitet koji zadovoljava njene "beauty" potrebe.

Možete istovremeno imati prelepu boju i negovanu kosu i brinuti o planeti. Garnier kao brend ide u ekološkom pravcu očuvanja prirode, gde su materijali za izradu pakovanja značajno smanjeni. Novo pakovanje Garnier Olia boja za kosu sadrži 50% manje plastike, 70% manje aluminijuma i 40 % manje papira u odnosu na staro pakovanje. Osim usmerenja ka očuvanju prirode, Garnier Olia boje za kosu imaju jednistvenu tehnologiju od 60% ulja za vidljivo bolji kvalitet kose. Prekrivaju sede, imaju prijatnu cvetnu mirisnu notu i bogatu paletu različitih nijansi.

Negujte svoju kosu i lepotu, budite ljubazni prema prirodi i probajte jedinstvenu i kvalitetnu Garnier Olia boje za kosu - bez amonijaka za prijatniji miris.
Napomena: Ne prekrivaju sve Olia nijanse u potpunosti sede vlasi, na primer boje kao što su Superblonds ili BOLD nijanse. Pre kupovine boje za kosu pročitajte njenu namenu i način upotrebe na pakovanju.

Izvor: YouTube

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj