U poslednjih nekoliko godina čini se da su serumi tema broj jedan kada pričamo o nezi kože lica. I to nije slučajno, jer serumi su postali stalni stanari naših beauty ormarića. A ako se pitate zašto je to tako – jednostavno je: zamislite svoju negu kože kao luksuznu večeru od tri jela. U tom scenariju čišćenje lica je predjelo – neophodan i lagan uvod u najvažniji deo nege a to je serum - glavno jelo kada vaša koža dobija sve one hranljive materije i negu koje su joj neophodne.

Serumi su posebne formulacije koje koži lica pružaju aktivne sastojke i u zavisnosti od potreba kože te kombinacije sastojaka se razlikuju. Oni najčešće imaju jaču sposobnost prodiranja u kožu čak i od najsnažnije kreme zato što su formule takve da molekuli mogu da dođu do dubljih slojeva kože i hidriraju je. A posebna moć seruma leži i u tome što dodatno pojačavaju uticaj kreme koju nanosimo nakon njih i sve vreme ciljano deluju na bore, crvenilo i fleke.

U čemu je zapravo tajna seruma? Oni obično sadrže obilje aktivnih sastojaka iz biljaka, antioksidanata i hidrataciju – koži pružajuu koncentrovane doze hranljivih sastojaka i kada se nanose na očišćenu kožu prodiru dublje i imaju snažno dejstvo.

KONCENTROVANA DOZA LEPOTE
I sada kada znamo kako serumi deluju i zašto treba da budu deo svakebeauty rutine upoznajte Afroditine zvezde lepote koje ciljano deluju visokokoncentrovanim formulama, koje će vas oduševiti svojim laganim teksturama, a vasa koža će ih obožavati.

COLLAGEN Lifting serum
Ukoliko želiš da smanjiš izraženost bora i učvrstiš kožu na licu onda je ova visokokoncentrovana formula za podmlađivanje za tebe. 

afrodita kolagen000002.jpg
Promo 

COLLAGEN Lifting serum za sve tipove kože sadrži patentirane mikrosfere kolagena i biljnu alternativu vitamina A zahvaljujući kojima aktivira sintezu kolagena te znatno smanjuje izraženost bora. Ovaj serum se nanosi kao podloga za odabranu kremu za negu (suva ─ normalna koža) ili samostalno (mešovita ─ masna koža), a rezultat je smanjenje bora i vidljivo podmlađen izgled kože.

HYALURON Hidratantni koncentrat
Ukoliko je tvoja koža dehidrirana, bezlična i umorna možeš da iskoristiš snagu hidratantnog koncentrata HYALURON!

afrodita kolagen000003.jpg
Promo 

HYALURON Hidratantni koncentrat za sve tipove kože ima laganu brzoupijajuću formulu sa izuzetnom snagom hidratacije. Sadrži patentiranu hijaluronsku kiselinu 100 % prirodnog porekla sa sposobnošću prodiranja u dermis i epidermis. U kombinaciji sa sokom krastavca obezbeđuje intenzivno vlaženje te uspostavlja izuzetnu anti-age zaštitu. Ne masti kožu. Rezultat: predivna put i svež i zdrav izgled kože.

Anti-age serum VITAMIN C
Ako je tvojoj koži potrebna zaštita od preranog starenja i svetliji, ravnomerniji ten onda je ovaj serum za tebe.

afrodita kolagen000005.jpg
Promo 

VITAMIN C Anti-age serum je superheroj među antioksidansima koji posvetljuje i ujednačava ten! Sa izuzetno stabilnim vitaminom C, štiti kožu od oksidativnog stresa i oštećenja uzrokovanih UVA i UVB zracima, podstiče nastanak koži svojstvenog kolagena te

smanjuje pigmentne nepravilnosti. Revitalizuje umornu kožu i otkriva blistaviji ten. Uz hidratantni skvalan deluje i negujuće. Ima laganu formulu koja se brzo upija i ne ostavlja masne tragove na koži.

Sada možete da odaberete svoju dnevnu dozu lepote uz obavezan SPF 30 Zaštitni serum za visoku zaštitu. Ukoliko ne možeš da odlučiš šta je tvojoj koži potrebno izaberi jedan ili više seruma te ih tehnikom nanošenja u slojevima uključi u svoju svakodnevnu negu. I naravno uživaj u nezi koja je vegan, bez boja, parafina i alkohola!