NAJMODERNIJE BOJE ODEĆE ZA MAGIČNU NOVOGODIŠNJU NOĆ: Koja nijansa donosi sreću, a koja zrači šarmom i misterijom

U 2024. godinu zakoračite sa najmodernijim bojama odeće, koje donose sreću i blagostanje.

Shutterstock

Polako je počela priprema za novogodišnje veče i svi žele da isprate modne trendove za 2024. godinu.  Ne treba samo da izgledate zanosno već i da odaberete boje koje će vam doneti i srećuPrema stručnjacima ovo su najmodernije boje odeće za magičnu novogodišnju noć.

U kineskoj astrologiji, koja prati ciklus od 12 godina, svaka godina je predstavljena određenim životinjskim znakom i jednim od pet elemenata: metalom, drvom, vodom, vatrom i zemljom. Svaka životinja i element imaju jedinstvene karakteristike, simboliku i čak mogu uticati na događaje u godini za koju su povezani.

Dolazi 2024. godinadrvenog Zmaja, mudrog mitskog bića koje je veoma poštovano i voljeno u kineskoj kulturi. Veruje se da ljudima donosi sreću, prosperitet i nove mogućnosti.

Zelena

thewed/printscreen  Novogodišnja noć zelena boja

Kada zamišljate drvenog zmaja, koja boja vam odmah pada na pamet? Verovatno zelena, zar ne? Boja obnove, rasta, lečenja i harmonije. Simbol 2024. godine favorizuje prirodno zelenilo poput onih koje podsećaju na lišće, mahovinu ili smaragd. Dodajte zelene detalje svom izgledu kroz šminku, nakit ili kamenje.

Crvena

thewed/printscreen  Novogodišnja noć crvena boja

Crvena je još jedna boja koja je idealna za novogodišnju noć. Najtoplija nijansa sezone, koja u potpunosti osvojila sve modne piste. U crvenoj boji, magnetski ćete privlačiti pažnju ljudi. Takođe se smatra najsrećnijom bojom u kineskoj kulturi, koja donosi bogatstvo i sreću. Pa, ko ne bi želeo takve pozitivne blagoslove u svom životu? Osim toga, crvena nijasna zrači senzualnošću, samopouzdanjem i prefinjenošću.

Ljubičasta

thewed/printscreen  Novogodišnja noć ljubičasta boja

Šarmantna i misteriozna, ljubičasta je najbolji izbor boja za najsjajniju i najmagičniju noć u godini. Oličava vođstvo, luksuz i moć.Kada ste u potrazi za savršenim ljubičastim komadom, idite na bogate i duboke nijanse umesto svetlijih pastela.

Zlatna

thewed/printscreen  Novogodišnja noć zlatna boja

Mnogi veruju da svetlucavi komadi mogu da privuku sreću i otvaranje novih mogućnosti. Mitsko stvorenje voli sve što je povezano sa prosperitetom i bogatstvom, a zlato je upravo to. Bilo da se radi o nijansi belog zlata ili žutom zlatu, pospite nešto po svojoj garderobi.

Srebrna

thewed/printscreen  Novogodišnja noć srebrna boja

Slično kao i zlatna, srebrna boja predstavlja finansijski uspeh i može vam samo pomoći da ubrzate pozitivne promene u svom životu. Dakle, kada je u pitanju vaš novogodišnji izgled, dajte prednost šljokicama, ukrašenim topovima, suknjama i haljinama. 

Braon

thewed/printscreen  Novogodišnja noć braon boja

Budući da je zemljani ton, savršeno se uklapa sa elementom drveta. Braon boja je i te kako u trendu ove godine. Da bi se smeđa istakla, uparite je sa svetlijim komadima.

Bela

thewed/printscreen  Novogodišnja noć bela boja

Nova godina, novo poglavlje i novi počeci! Ako ciljate na čist početak 2024. godine razmislite o tome da obučete nešto belo. Čista i otmena, ova boja se neprimetno uklapa u prazničnu atmosferu. Svojim snežnim šarmom potpuno dočarava zimski doživljaj. Odaberite elegantnije materijale kao što su svila i saten.

Pročitajte najmodernije boje kose za 2023/24 godinu.

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

KAKO SE NOSI ŠAL NA MODERAN NAČIN: Za dve sekunde možete da napravite i toplu kapuljaču   Tiktok/sweastyle

   Izvor: Sensa/ A.S.