Tehnika emocionalne slobode EFT - naučite kako efikasno rešiti stres, neželjene emocije, štetna uverenja, fizički bol i značajno popravite kvalitet života. Ovo je i prvi korak za nastavak ka profesionalnoj primeni, ali i za one koji bi hteli da nauče kako da primenjuju tehniku na sebi, kao i za sve one koji žele postati uspešniji u svojoj profesiji. Dodavanje ovog moćnog alata, ostvarićete pohađanjem osnovnog EFT seminara Nivo Jedan koji se održava 26. i 27. maja u Beogradu i 12. i 13. maja u Zagrebu.

Uvod u META-Zdravlje daje svest o okidačima stresa, emocijama i uverenjima koja pogađaju određena tkiva i organe. Uzima u obzir sve nivoe našeg bića, uključujući i uticaje našeg okruženja. Seminar koji otvara oči svakom zdravstvenom entuzijasti, kao i svakom ko se na bilo koji način bavi zdravljem ne traži predznanja, ali daje mnoge odgovore koji nedostaju svakome na temu zdravlja. Održava se 29. i 30. maja u Beogradu i 5. i 6. maja u Puli.

Alergije - krenite sa rešavanjem emocionalnih doprinosioca vašoj alergiji putem transformacionih grupnih tretmana. Radionica se održava iz tri povezana dela, i to 23.4, 28.5. i 11.6.

Radionice vodi Jasmina Kovačev, EFT i META-Zdravlje praktičar i Master trener

Prijave na 063-1608116 i putem sajta www.TehnikaEmocionalneSlobode.com.