Nenasilna komunikacija je svetski priznata komunikaciona tehnika dr Rosenberga. Ovaj savremeni praktični pristup komunikaciji pruza savršeni alat da se tretiraju i prevaziđu konflikti. Sa boljim razumevanjem o tome sta jeste umesto onoga sta mi mislimo da jeste moći ćete da izađete iz teških situacija, situacija gde se često vrtite u krug bez ikakvog pozitivnog razrešenja.

Konflikti obuhvataju sve. Od konflikta sa partnerom, roditeljem, kolegom na poslu, sa samim sobom, sa ženom na salteru itd. Tokom radionice naučićete da na drugačiji način sagledate postojeći konflikt, da komunicirate bez besa a sa sigurnošću i lakoćom, da svoju pažnju usredsredite na vaše emocije i potrebe i da ih na pravi način izkažete, da dekodirate tuđi bes, tuđe argumente i želje i time ih razumete i lakše prihvatite, da ostvarite odnos i razumevanje sa saosećanjem i na autentičan način, gde ste iskreni prema sebi i drugima, a samim tim to i dobijate nazad.

Radionica nenasilne komunikacije se održava 23. juna 2018. u subotu, od 10h do 17h u Holističkoj Akademiji na adresi Takovska 45a, Beograd. Broj mesta je ograničen da bi svako vežbao na svom primeru I dobio rešenje istog.

Radionciu vodi Ivana Obradović Sahami - lifecoach koji već duže godina živi i radi na Baliju- gde održava ove radionice sa puno uspeha.