Putovanja su jedan od najuspešnijih vidova ,,terapije” zbog izmeštanja iz svakodnevice, nakon kojih smo motivisani i spremni da sa puno entuzijazma, poletnije i vedrije odgovorimo na sve izazove koje nam život donosi. Idealna je prilika da poklonite sebi jedan vikend, da se u bezbednom i podržavajućem okruženju otvorite i povežete sa svim, a naročito zapostavljenim delovima Sebe, da probudite sve svoje snage i resurse, kako biste poboljšali svoje trenutno stanje i nastavili dalje sa više životne radosti i elana.

Tokom vikenda će biti organizovane različite aktivnosti: fizičke – balansiranje tela, šetnja u prirodi i mentalne, emocionalne, duhovne – radionice, grupni i individualni koučing, meditacije, vežbe.

Na put vas vode Lola Tomić – Life and Communications Coach (Certified by ECA), NLP Master Practitioner, Personal Wellness Coach i Jelena Jović – NLP master & ECA coach – life coach @ Heart Balance Coaching

Mesto: Hotel Koliba Grza, kod Paraćina, u blizini izvora reke Grze.
Vreme: 20.jul do 22. jul

Program i više informacija možete zatražiti preko e-maila: [email protected] ili na telefone: Lola 060/140 70 08 i Jelena 063/773 73 17.