U narednoj epizodi serije „Dug moru“, u nedelju od 21 čas na Superstar TV kanalu, Pop i Zejo u šetnji nailaze na Đorđa, arhitektu iz Beograda, kojeg Zejo ničim izazvano napada. Đorđe, već ionako rastrojen, čini ono zbog čega je i došao - pokušava da se ubije. Bota, u želji da pomogne Popu odvodi Zeja u Tivat, da ga smiri, a tu će se Zejo po prvi put naći u noćnom klubu. Za to vreme, Rnjo se sastaje sa Sikimom i Ćuntom, lokalnim kriminalcima i biva optužen da je ukrao jedan paket robe.

Olga je veoma uznemirena Rnjovim nestankom. Na porodičnu večeru dovodi stranca Đorđa, kako bi nervirala oca. Mariška i Periša prihvataju gosta na večeri, ali Olga pravi skandal optužujući oca da je kriv za nestanak njene majke i beži od kuće. Na tom putu je presretne Zejo i strgne joj oglicu koju je dobila od Rnja. Periša je uspeo da Olgu vrati kući, ali uz obećanje da neće morati da ide za Beograd.

Nove epizode serije „Dug moru“ premijerno se prikazuju nedeljom od 21 čas na SuperstarTV kanalu koji mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT tv, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.