Tamo gde je voće voće, čaj je čaj, a zajedno su nešto sasvim posebno! JuiceBar čajevi donose sasvim novo iskustvo ukusa: čist čaj sa voćem, sa tačno 25% sadržaja voća, bez dodatog šećera, aroma, boja ili konzervansa. 

Rauchse osvrće na svoju decenijsku tradiciju u pravljenju čaja. Ipak je stogodišnja porodična firma bila ta koja je početkom devedesetih godina prošlog veka uspela svojim Rauch ledenim čajem sasvim da preokrene austrijsko tržište napitaka.

Rauch Ice Tea proces pravljenja čaja oduvek je bio jednostavan, a njegova glavna karakteristika je sledeći zanatski postupak: pravi listovi čaja kuvaju se u najboljoj vodi sa Alpa. Još pre trideset godina na Rauch kesicama čaja moglo se videti: „Odnos količine vode, čaja i vremena kuvanja odgovara tradicionalnom principu pripreme čaja i isti je kao u zemljama njegovog porekla – to je pravi čaj.”

Trend ispijanja čaja, bilo da se radi o hladnom ili toplom, danas je veoma značajan a ovaj napitak sve popularniji. Moderni čajni napici ili inovativne mešavine čajeva postaju sve popularnije zbog toga što nas čaj uvek asocira na zdravlje. Tako i najmlađi Rauch brend uvodi novine svojim Rauch Juice Bar čajevima. Samo ime ukazuje na to koji je cilj: stručno pravljeni voćni sokovi i sveže skuvan čaj spajaju se u Rauch Juice Bar napicima kako bi kreirali sasvim novo iskustvo ukusa. Čaj je lagan, osvežavajuć i prirodan, bez dodatog šećera. Zbog voćnog soka i šećera koji se prirodno nalazi u voću, ima samo 2,2-2,5 g šećera na 100 ml, u zavisnosti od sorte, što je 11-12 kcal.

Posebno dizajnirane jednostavne bočice od 500 ml zaokružuju iskustvo koje dobijate sa ovim čajem, koji Rauchdonosi u tri različita, intenzivna ukusa. Crni čaj sa limunom i daškom đumbira, čaj od hibiskusa sa mešavinom maline i borovnice i čaj od matičnjaka sa kruškom i limetom, najnoviji su članovi JuiceBarporodice!
Jednostavno - Pravi čaj i pravo voće, za jedinstven spoj! Upoznajte moderni napitak, za sve koji vode zdrav i aktivan način života.

♻️ Takođe, sve naše boce napravljene su od 100% reciklirane plastike (rePET).