Ukoliko na neko od sledećih pitanja odgovorite sa DA možete posetiti stranicu Aural centra i saznati više o Multiversa programu.
Želim da promenim kod sebe ono što me koči u životu.
Želim da steknem samopouzdanje.
Želim da izbalansiram svoje energetske centre.
Želim da osvestim svoju svrhu.
Želim da organizujem svoj um.
Želim da izbalansiram svoje emocije.

Nedostatak promene koju ljudi žele da vide u svom životu je najčešće posledica blokade u energetskim centrima. Ove blokade manifestuju se na četiri nivoa: UM, TELO, EMOCIJE i DUH.

Suština programa je da pojedincu pomogne iz 4 različita ugla. Time se svaka blokada, koja sprečava lični rast razvoj, rešava postupno. Radeći na energetskim centrima mi pokrećemo svoju ličnu snagu.

Kroz Multiversa program koji traje 10 meseci vas vode:

Milica Cvetković, specijalni pedagog, osnivač Esencijalnog tretmana; Jelena Račić, sertifikovani
instruktor Hatha joge i kognitivno-bihejvioralni psihoterapeut; Saša Pavlović, sertifikovani kognitivno bihejvioralni terapeut, hipnoterapeut i regresoterapeut kao i Mladen Cvetković, Sound Healing therapist i sertifikovani energetski psiholog.

Nije potrebno da odjednom uradimo sve, već da laganim koracima krenemo u pravcu promene. Takvim tempom promena je održiva. Zato Multiversa traje deset meseci i tu je da finim tempom probudi ono najbolje u nama.

Aural centar i magazin Sensa nude posebnu pogodnost – ukoliko se prijavite sa sensa magazin kodom, naziv koda sensalove,  ostvarujete popust na Multiversa program.

Požurite i rezervišite svoje mesto jer program počinje 24. oktobra!

Za prijavu i više informacija posetite Aural.rs.