Manifestaciju Starogradska zima otvorio je prošlog petka popularni Lexington bend, slušali smo i Igora Simića, Leontinu i hor “Čarolija” , kao i domaće DJ-eve, a manifestacija nastavlja sa širenjem pozitivne energije i praznične atmosfere i tokom narednih dana. U petak 24. decembra vaša srca će osvojiti jedan od najpopularnijih i najkvalitetnijih pop pevača u regionu, Sergej Ćetković. Ljubitelji romantičnih pesama zaplesaće uz neke od njegovih nerpolaznih hitova- “Pogledi u tami”, “Kad bi htjela ti”, “Ljubav”, “Nisu mi dali da te volim”, “Pola moga svijeta”, “Nazovi me” i mnoge druge.

Osim u koncertu Sergeja Ćetkovića, posetioci Starogradske zime moći će da se okrepe u Zimskom baru, pijući aromatične čajeve, kuvano vino ili toplu čokoladu, ali i da uživaju u ukusima specijaliteta najboljih beogradskih restorana. Oni vas čekaju u okviru deset gastro kućica svakog radnog dana od 15 do 22h, kao i vikendom od 11 do 23h.

Promo Starogradska zima

Ako uživate u čarima novogodišnjih praznika, pravac Topličin venac! Posetite danas, ali i narednih dana Park vojvode Vuka i budite deo Starogradske zime koja je spremila brojna iznenađenja i kreativan sadržaj za sve generacije. Celokupan program manifestacije potražite na društvenim mrežama Starogradske zime

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.