Od 17. decembra do 23. januara u Beograd je duh praznika doneo divan festival "Starogradska zima". Posetioci su uživali u raznim aktivnostima, koncertima, bogatom muzičkom programu, predstavama, radionicama, ukusnim specijalitetima. Zabava je bila za sve genercije i ukuse - svako je za sebe pronašao trenutke radosti i lepe energije.

Starogradska zima nešto više od mesec dana bila je mesto najlepšeg provoda, nestvarnih uspomena i prave praznične atmosfere. Park vojvode Vuka bio je centar praznične čarolije - mesto na kojem vladaju ljubav i iskrena radost.

I zaista, tokom proteklog perioda đuskali smo uz koncerte Lexingtona, Igora Simića, Sergeja Ćetkovića, Balkanike i mnogih drugih, a tu su bili i domaći DJ-evi koji su nas sjajnim izborom muzike grejali tokom hladnih zimskih večeri, a đuskalo se i uz hitove Naxi radija.

Starogradska zima bila je mesto gde je svaki dan bio ispunjen sjajnim aktivnostima, a naši najmlađi posetioci zabavljali su se uz Leontinu i hor “Čaroliju”, fantastične predstave i omiljene junake iz bajki poput kraljice Else, Pepeljuge, Mikija i Mini Maus, Spajdermena, kao i sa Deda Mrazom i njegovim pomoćnicima.

Družili smo se i učili i na brojnim kreativnim radionicama u Muzeju primenjenih umetnosti, počev od pravljenja novogodišnjih ukrasa, izražavanja kroz fraktale, pa sve do pravljenja parfema.

Naravno, Starogradska zima bila je mesto zabave za sve generacije, te su i za naše starije posetioce bile organizovane igre i aktivnosti za seniore. A posebnom ugođaju i domaćinskoj atmosferi doprinele su i gastro gućice najboljih beogradskih restorana gde ste tokom prethodnih 36 dana mogli da isprobate najukusnije specijalitete i omiljena pića.

Ne možemo i da se ne osvrnemo na “zvezdu” Starogradske zime - Mondo fiću koji je bio omiljeno mesto za najbolje Instagram fotke, a najkreativnije fotografije osvojile su i vredne nagrade.

Tokom dana građane je zabavljao Naxi radio koji je sjajnim hitovima terao sve na podijum Parka vojvode Vuka, a nasmejana lica posetilaca samo su dokaza da je Starogradska zima zaista bila mesto najbolje zabave u Beogradu.

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Huawei, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

Promo Završila se Starogradska zima - festival radosti i prave čarolije