Šta nijansa vašeg omiljenog ruža otkriva o karakteristikama vaše ličnosti - saznajte kakav utisak ostavlja boja koju najviše volite:

Crvena - Ako najviše volite crvenu boju ruža, to znači da se oslanjate na iskustvo, ali i da volite da istaknete sebe kao ličnost. Izbor ove boje ukazuje na to da ste vedra, izražajna i prilično aktivna osoba. Crveni ruž izražava spremnost za odlučnu akciju.

Svetloroze - Ova boja je povezana sa nežnosti, empatijom, otvorenim i iskrenim stavom. Žene koje najčešće biraju ovu nijansu ruža vrednuju slobodu, optimistične su i izuzetno društvene.

Ruž u boji fuksije - Nijansa koja ukazuje da želite da se izdvojite iz mase. Pokazuje da ste spremni za eksperimente, da imate razvijenu kreativnost i da ste otvoreni za nešto novo. Spontani ste u donošenju odluka i život posmatrate kao najlepšu avanturu.

Nude - Ljubav prema ovoj nijansi može ukazivati na to da ste iskreni i druželjubivi, ali istovremeno i osetljivi po prirodi. Takva boja pokazuje da se ne krijete iza maske i više volite da istaknete svoju prirodnu lepotu. Svesni ste svojih sposobnosti i prednosti, autentični ste i želite da istaknete svoju pravu, posebnu prirodu.

Nijansa vašeg omiljenog ruža otkriva vaš karakter 2.jpg
Avon 

Koralna boja - Ako sada imate koralnu nijansu na usnama, onda ste verovatno vesela i energična žena koje živi sa iskrom u očima. Vi ste veoma šarmantna i energična osoba koja vešto zna kako da razveseli druge. Težite radosnim trenucima i uživate u svakom danu.

Bordo nijansa ruža govori o smelom i borbenom karakteru, nagoveštava spremnost na odlučnu akciju. Bordo i njegove nijanse su odlične za žene lidere. Povezane su sa samopouzdanim damama koje su pravedne i sposobne da se bore za svoje snove.

Ruž u braon boji - Ovu nijansu često preferiraju prilično nezavisne i dame sa autoritetom. Deluju sa puno samopouzdanja i zrače porukom "ja mogu sve". Oni uspešno grade karijeru, uspevaju u ličnom životu, zauzimaju vodeću poziciju na svim poljima života.

Breskva - Ruž u nijansi breskve preferiraju dame koje su otvorene prema svetu. U njihovom karakteru postoji želja da nesebično pomognu drugima, izuzetno su velikodušne. Spremne su da se trude da ulepšaju život najmilijih, pune su razumevanja i ljubaznosti. Zrače posebnom energijom.

Nijansa vašeg omiljenog ruža otkriva vaš karakter 3.jpg
Avon, magnuscramer 

Mart je mesec ženske energije, period kada slavimo moć, snagu i nezavisnost žena, podsećamo se da treba da budemo zahvalne što smo tako sjajne i veličanstvene. Zato ovog meseca obradujte sebe, bliske prijateljice, mamu, baku, koleginicu ili bilo koju drugu vašu najdražu ženu divnim poklonom. Kompanija Avon vam baš u martu donosi savršeni spoj nege i lepote - novi Hydramatic Matte ruž za usne koji je potpuna inovacija, jer je jedini ruž sa hidrirajućim hijaluronskim jezgrom. Sadrži više od 50% sastojaka koji hidriraju i štite kožu, a svojom raskošnom paletom boja čini da izgledate zanosno, odvažno i sjajno u svakoj prilici.

Globalna U&A studija u kojoj je sprovedeno istraživanje na 9 000 žena iz Velike Britanije, Brazila, Meksika i Kine 2020. godine, kao rezultat dobila je odgovor da žene žele mat ruž raskošne boje koji istovremeno hidrira usne. Tako je nastao magičan i inovativan AVON Hydramatic Matte ruž koji zadovoljava potrebe žena koje žele potpunu negu, kvalitet, hidrataciju i postojanu boju na usnama. Dostupan je od 1. marta u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs po ceni od 799 dinara.

Izaberite nijansu koja vam se najviše dopada i odgovara vašem tenu i temperamentu, a istovremeno budite sigurni da će vaše usne biti punije i besprekorno negovane.

Nijansa vašeg omiljenog ruža otkriva vaš karakter 4.jpg
Avon