Tržni centar BIG FASHION je 9. i 10. decembra ugostio zimsku Sensa Piazzettu sreće! Tokom subote i nedelje posetioci su imali prilike da se upoznaju i druže sa Sensinim saradnicima, predavačima i izlagačima.

SENSA Piazzetta BIG 2023.
Uroš Arsić 

SENSA Piazzetta 2023 Gaia Studio.
Uroš Arsić 

 U subotu 9. decembra, posetioci tržnog centra BIG FASHION su mogli da uživaju u fantastičnim aktivnostima za telo i dušu. Mogli su da nauče sa instruktorima iz Holističke akademije Maya kako da pravilnije dišu i kako se izvodi joga na stolicama. A u nedelju su sa Tijanom Rakovac mogli da se upoznaju sa tehnikama koje će im očuvati mladolikost uz Jogu lica.

SENSA Piazzetta BIG 2023 Joga na stolicama.
Uroš Arsić 

 Tokom dva dana nas je kroz predele naše duše na radionicama crtanja fraktala zatvorenih očiju vodila Ljiljana Nestorović, multimedijalna umetnica i art-terapeutkinja, autorka programa SFN. 

SENSA Piazzetta Ljiljana Nestorović.
Uroš Arsić 

 Pored joge i fraktala, svi koji su tokom vikenda došli u tržni centar BIG FASHION mogli su i da popričaju sa nutricionistkinjom Ivanom Mišić o načinima da poboljšaju svoju vitalnost, a u nedelju je sa njima bio i dr Boško Hristić na radionici pulsne dijagnostike.

 Bajkovitoj atmosferi i čaroliji je doprinela i radionica "Magija bilja i izrada kadilica" čarobnog Gaia studia, a čarobnim štapićem je zamahnula i Sara Petrović na konsultacijama "Energija i boja kristala" na kojoj su svi zainetersovani mogli da otkriju koji je kristal baš po njihovoj meri i energetskom zapisu.

SENSA Piazzetta Magija bilja.
Uroš Arsić 

SENSA Piazzetta BIG energija kristala.
Uroš 

 I naravno posebna poslastica za sve ljubitelje astrologije su bile konsultacije sa astrološkinjom Sandrom Ristić na kojima su mogli da saznaju kako će planete plesati za njih tokom narednog perioda. Ipak ni tu nije bio kraj Sensinoj magiji jer su posetioci mogli da saznaju i šta za njih šapuću Oracle karte sa Sarom Petrović!

SENSA Piazzetta BIG astro konsultacije
Uroš Arsić 

SENSA Piazzetta Oracle.
Uroš Arsić 

 Sensa Piazzettu sreće su dodatno obogatili i naši izlagači u Expo zoni: Vivaseed, Makac, Royal balm - prirodna kozmetika, Naša granola.

Pogledajte galeriju za više slika sa naše zimske Piazzette sreće:

Uroš Arsić Održana Sensa Piazzetta Sreće

Izvor: Sensa