Liza Karmen Vang, preduzetnica i autorka knjige “Poslovna biblija opako sposobne”, po prvi put dolazi u Hrvatsku i gostuje na Women's Weekend- u, konferenciji posvećenoj osnaživanju žena, koja će se održati od 7. do 10. marta u Rijeci. Ova autorka bestselera podeliće svoju životnu priču i učesnicima Ženskog vikenda iz prve ruke preneti ključne životne lekcije obrađene u knjizi sa ciljem da ih podstakne na razmišljanje o sopstvenom životu i potrebi za ličnim razvojem. Uticaj Lize Karmen Vang je prepoznat širom sveta. Magazin Forbes prepoznao je kao jednu od 30 najuticajnijih ljudi mlađih od 30 godina, a magazin Entrepreneur uključio je u listu najuticajnijih žena na svetu.

Ko je Liza Karmen Vang?

U srcu Amerike, rođena je i odrasla u porodici kineskog porekla. Detinjstvo Lize Karmen Vang obeležili su sportski usponi i padovi. Tokom srednje škole postala je četvorostruka šampionka SAD-a u gimnastici i stekla članstvo u Kući slavnih. Sportski uspesi bili su samo početak. Nakon što je diplomirala na prestižnom američkom univerzitetu Jejl, odlučila je da uđe u svet finansija i ubrzo
počela da radi na poziciji finansijskog analitičara u poznatom investicionom fondu, Balyasny Asset Management. Iskustvo i znanje koje je stekla na ovoj poziciji motivisali su je da pokrene sopstveni biznis.

PR Women’s Weekend.
PR Women’s Weekend 

Korak ka preduzetničkom životu podstakao je njen dalji lični razvoj. Ovu karijernu prekretnicu, Liza u radnji knjige opisuje kao svoj put transformacije od “dobre devojke”, koja kroz život korača utabanim  stazama prateći pravila koje joj nameće društvo, do samostalne jake žene, koja sama ispisuje pravila svog života. Sa ciljem da motiviše i podstakne žene da dostignu svoj pun potencijal i preuzmu kontrolu nad svojim životom, Liza je detalje svoje priče podelila u knjizi “Poslovna biblija opako sposobne”. Ova istinita inspirativna priča o samospoznaji, hrabrosti i transformaciji inspiriše žene širom sveta. U svojoj knjizi, kroz opis sopstvene životne priče, Liza poziva čitaoce da duboko razmisle o strahovima koji ih sprečavaju da dostignu pun potencijal i oslobode sopstvenu autentičnost.

Carstvo zlih sposobnosti

Nakon objavljivanja knjige, odlučila je da svoju misiju dalje promoviše kroz platformu Bad Bitch, digitalni prostor koji okuplja žene širom sveta. Ova zajednica podstiče žene da stvaraju vrednost uzimajući sudbinu u svoje ruke. Uticaj njene zajednice prepoznat je na globalnom nivou, a časopisi Forbes i Entrepreneur prepoznali su je kao jednu od 30 najuticajnijih ljudi mlađih od 30 godina i top 100 najuticajnijih žena na svetu.

PR Women’s Weekend.
PR Women’s Weekend 

Inspirativna priča ove autorke i preduzetnice inspirisaće sve posetioce koji dođu u Rijeku na drugo izdanje Ženskog vikenda. U prostorijama Muzeja moderne i savremene umetnosti i Art kvarta u Rijeci, gde će se održati Vikend žena, učesnice će imati priliku da lično upoznaju Lizu Carmen Vang, postave joj pitanja i povežu se sa jednom od najuticajnijih mladih žena današnjice. Lizino prisustvo na Women's Weekend-u dodatno potvrđuje njenu posvećenost osnaživanju žena i njihovom motivisanju

da preduzmu hrabre korake ka ostvarivanju svojih snova.

Rezervišite termine od 7. do 10. marta i nabavite svoje karte na vreme, jer Ženski vikend u Rijeci postaje epicentar inspiracije, ličnog rasta i zajedništva. Pridružite nam se i dozvolite da vas Lisa Carmen Vang inspiriše da postignete svoj put potencijal.

PR Women’s Weekend
PR Women’s Weekend