Kompanija Galenika uvela je inovacije u ponudi dermokozmetičkih proizvoda. Kao deo strateškog proširenja portfolija, Galenika je predstavila novine na temu očuvanja zdravlja i kvaliteta kože. Pored nove Pantenol+ linije iz sopstvene palete za dnevnu negu kože, Galenika je ove godine proširila portfolio proizvodima vodećeg španskog proizvođača dermatoloških brendova Cantabria Labs, premium dermokozmetikom - HELIOCARE i BIRETIX.

Koža je naš najveći organ i u velikoj meri je pod uticajem spoljnih faktora, posebno sunca. Baš kao što su neki ljudi sjajni timski igrači, postoje i proizvodi za negu kože koji mogu da ispune više uloga i učine sve što je potrebno za negu, hidrataciju i lepotu.

PANTENOL+ za svakodnevnu negu kože i anti-age: Ova linija predstavlja značajne novine u Galenikinom portfoliju za dnevnu negu lica i anti-age. Pantenol+ B3HA krem gel za lice doprinosi trostrukoj hidrataciji - sve do najdubljih slojeva kože, zahvaljujući tri ključna sastojka u adekvatnoj koncentraciji, Pantenol, 3D Hijaluron i Niacinamid. Koristi se za dnevnu negu, doprinosi smanjenju hiperpigmentacije, ublažava fine linije i bore i čini kožu svežom i glatkom. Pantenol+ maska za lice, namenjena svim tipovima kože, doprinosi regeneraciji i hidrataciji kombinacijom sastojaka pantenola, aktivnog uglja, vitamina E i kaolina. Pored nege, služi za piling, doprinosi uklanjanju nečistoća, sužavanju pora i apsorbuje višak sebuma, čineći kožu glatkom, nežnom i hidriranom.

3F6A4752 (3).jpg
Promo U susret letu - najbolje za vašu kožu iz Galenke

HELIOCARE - jedinstvena zaštita od sunca: Mnogi već maštaju o plaži, moru, suncu i preplanulom tenu. Stručnjaci upozoravaju da sunčevi zraci oštećuju kožu, ubrzavaju starenje, stvaranje bora, pega i fleka na koži, a i povećavaju rizik od nastanka raka kože. HELIOCARE je broj 1 španska linija za negu, dizajnirana da pruži kompletnu fotozaštitu od sunca. Zasnovana je na jedinstvenoj Fernblock tehnnologiji koja ima patentirani ekstrakt iz paprati, poreklom iz Centralne Amerike, koja je razvila zaštitne mehanizme protiv sunčevih zraka i koja se koristi u svim Heliocare proizvodima. Fernblock tehnologija pruža zaštitu na više nivoa: zaštita punog spektra UVB-UVA-VL-IRA, antioksidans, imunološka odbrana, DNK zaštita, kontrola pigmentacije, anti-aging. HELIOCARE sprej za telo sa SPF 50+ blokira i sprečava negativne efekte UVB/UVA zračenja dok je deci namenjen HELIOCARE 360 Pediatrics Transparent sprej sa SPF 50+.

BIRETIX - tretman za kožu sklonu aknama i nepravilnostima: U pitanju je linija proizvoda koja nudi efikasan tretman za kožu sklonu aknama i najbolje je dopunsko dermokozmetičko rešenje za farmakološke tretmane. BIRETIX Cleanser pruža nežno, dubinsko čišćenje sa antibakterijskom i seboregulatornom aktivnosti. BIRETIX Isorepair krema doprinosi hidrataciji i regeneraciji kože u toku i nakon tretmana akni. Ona umiruje i omekšava kožu i doprinosi obnavljanju barijerne funkcije kože.

Kao kompanija posvećana ljudima i verna zdravlju, Galenika posebno ističe proaktivnu brigu o sebi i prevenciju. Uz konsultacije sa lekarom ili farmaceutom, važno je izabrati kvalitetne proizvode koje možemo bezbedno da konzumiramo, da negujemo našu kožu i da doprinesemo njenoj regeneraciji, a time i da uživamo u susretu sa letom.

Sensa/PR