Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lujza Hej i Denzel Vašington: kako da privučete što više dobrih stvari u svoj život

Ako vam zahvalnost postane svakodnevna navika, svemir će vam darovati ono što želite!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Lujza Hej i Denzel Vašington govore o snazi zahvalnosti i daju primere zahvalnosti koje možemo izgovarati svaki dan da bismo privukli sve više dobroga u svoju stvarnost.

Neka vam zahvalnostpostane svakodnevna navika. Dobro vreme u danu za zahvalnost je jutro, nakon buđenja, pa uveče pre spavanja. Zahvalnost je vrlo uticajnija. Svemir voli zahvalnost. Što smo zahvalniji, to više dobrog nam stiže u život.

Povezane vesti

Na primer, ako vam neko daruje nešto, a vi kažete: "Uh, ne volim tu boju, ne pristaje mi", ta osoba vam više nikad neće ništa darovati. Ali, kažete li: "Oh, hvala ti, prekrasno je, sviđa mi se", ta će osoba verovatno želeti da vam daruje nešto svaki put kada nešto ugleda, za šta misli da bi vam se svidelo. Tako je i sa svemirom.

Recite hvala za lepotu, hvala za milost, hvala za razumevanje, hvala za mudrost, hvala za roditelje, hvala za ljubav, hvala za ljubaznost, hvala za poniznost, hvala za mir, hvala za napredak. Recite hvala unapred za ono što je već vaše. To je jedan od razloga zašto sam ja danas tu gde jesam.

Hvala ti, hvala ti. Hvala ti za ovaj dan. Hvala ti za svaki trenutak koji je vodio do ovog dana. Hvala ti za teška vremena jer su me naučila ceniti dobra vremena. Hvala za lekcije koje su mi bile potrebne za moj razvoj. Hvala za moje oči koje svedoče današnjim i sutrašnjim čudima. Hvala za sve što uzimam zdravo za gotovo. Hvala za sve moje blagoslove. Hvala za moj put, hvala ti za moj duh, hvala ti za moju snagu.

Hvala ti što si mi dao hrabrost da se borim u teškim vremenima. Hvala ti za ljude u mom životu, one koje volim i one od kojih učim. Hvala ti za sve. Hvala ti, hvala ti. To je ključ koji trenutno otvara vrata sreće. Otvara vrata prema svemu onome što tražimo u životu - sreći i miru. Razmislite o tome. Bez obzira na to što kažete da želite - novac, bogatstvo, zdravlje, pomoći drugima - šta vi zapravo želite?

Kada pogledate duboko unutra, jedini razlog zbog kojeg bilo ko želi nešto, jeste osećaj za koji verujemo da ćemo imati kada to dobijemo. Sve se svodi na sreću i zadovoljstvo. A istina je da mi to možemo imati upravo sada ako smo zahvalni.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj