Stres zbog nepovoljnefinansijskesituacije čini da vaš mozak preplave negativne misli zabrinutosti i straha, što može imati loše posledice po vaše fizičko i mentalno zdravlje, kao i obavljanje svakodnevnih aktivnosti, piše Lovesensa.

Većina nas u nekom trneutku života ima problem sa finansijama, ali ne zaboravite da prava mudrost dolazi iz iskustva.

Važno je shvatiti da je novac energija, i kada ga imate i kada vam nedostaje, to je sve stvar energije, a ne novca.

Ceo Univerzum je satkan od energije. Ako stalno razmišljate kako nemate novca i kako je novac kriv za svaku lošu situaciju, odnosno ako nemate pozitivan pogled ka finansijama, kako onda očekujete d aće energija obilja ispuniti vaš život?

Ako brinete o raznim problemima svake sekunde svog života, Univerzum neće biti u stanju da oseti vaše pozoitivne energetske vibracije i pomoć će kasniti.

Da li ste primetili kod sebe da sve češće razmišljate o stavrima koje ne možete da platite, priuštite ili dobijete baš iz razloga što vam hnedostaje novac. Razmišljanjem o ovakvim stvarima kreirate začarani krug briga iz kojeg je vrlo teško izaći.

Ako posmatramo finansije iz energetskog ugla, nikad anije stvar u tome koliko zarađujemo ili koliko nam je potrebno da zarađujemo. Ključ je u vašoj predstavi šta ćete uraditi sa zarađenim novcem - da li uopšte osećate radost kada ga držite u rukama i šaljete svemiru dobre vibracije? Da li ste ispunujeni i motivisani dok radit za taj novac?

Sva energetska mudrost satkana je u vašim mislima. Ako promenite perspektivu, imaćete priliku da drugačije razmišljate na potpuno drugačiji način posmatrate finansijsku situaciju.

Evo kako da to uradite na 3 načina:

1. Razmislite kakav odnos imate sa finansijama. Koliko ste zadovoljni svojim finansijskim stanjem i na koji način možete tu situaciju da promenite. Uvek budite iskreni prema sebi i recite naglas koje svoje loše finansijske navike želite da promenite.

2. Zaustaite tok negativnih misli. Ne razmišljajte stalno negativno o svojoj finansijkoj situaciji, jer vas takve misli upravo blokiraju da ih promenite. Motivišite sebe i razmišljajhte kako možete da napredujete i zaradite više novca.

3. Ponavljajte redovno afirmacija za privlačenje novca.

Izvor: Lovesensa