Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GABRIJELA BERNŠTAJN - 3 NAČINA DA PRIVUČETE DOBRE PROMENE U NOVOJ GODINI: Kako da se ostvare vaše novogodišnje odluke i želje

3 načina da privučete ispunjenje želja i dobrih odluka u 2021. godini - Saveti poznate life coach Gabrijele Bernštajn!

  Izvor: Foto: Shutterstock

GabrijelaBernštajn, motivacijska govornica, life-coach i autorka nekoliko knjiga za samopomoć i lični razvoj pomaže vam da donesete novogodišnju odluku i ovoga je se puta zaista i pridržavate…

Skoro je “Nova godina“, i mislim da je sigurno reći da svi možda želimo odlikovati neku promenu. Za mnoge od nas 2020. godina bila je teška. Čula sam priče o gubitku, strahu i bol od prijatelja, porodica, mojih pratioca i članova mog kluba Miracle Members. Čula sam i lepe priče o veri, nadi i otpornosti.

Pročitajte još:

Gabrijela Bernštajn - kako da vam se dogodi čudo: 6 poruka koje vam mogu promeniti život

Naslednica Lujze Hej Gabrijela Bernštajn otkriva: evo kako da vam Univerzum čuva leđa!

Gabrijela Bernštajn - kako da vam se dogodi čudo: 6 poruka koje vam mogu promeniti život

U godini stalnih uspona i padova, postavljanje novogodišnje odluke može biti poslednje šta želite učiniti - a izazovno je čak i dokučiti odakle početi.

Svake nove godine postoje tri specifične stvari koje činim kako bih otpustila proteklu godinu i prihvatila ono što dolazi. Ove prakse “Novegodine“ pomažu mi u stvaranju i daju mi inspiraciju i energiju potrebnu za odlikovanje svojih želja.

Obvezivanje može biti preplavljujuće i pomalo zastrašujuće. Ali, ako u vama postoji glas koji govori: "Moram to napraviti zbog ovoga", "Vreme je da to izlečim" ili čak "Vreme je da to raščistim", onda će vam ovo pomoći.

Nadam se da svoju novogodišnjuodluku možete zajahati i nakon poslednje sedmice u januaru.

Uverite se da to stvarno želite

Način da se bilo koja odluka zaista održi (i bude dugotrajna) jeste da je želite... stvarno, stvarno želite. Istinska promena događa se kada želite promenu i kada ste joj istinski predani.

Pre nego što odredite novogodišnje rezolucije, zapitajte se: “Imam li dovoljno sati u danu da to ostvarim? A ako to učinim, je li to nešto što sam spremna raditi svaki dan?"

Ako vaša novogodišnja odluka nije nešto što trenutno želite, tada to trenutno nije moguće postići. U prošlosti sam se pokušavala odreći kofeina, jer sam mislila da bih trebala, ali zapravo nisam to želela. Ako vam se učini da razgovarate o promeni i osećate duboku želju za promenom, onda je i želite.

Tri novogodišnje prakse za moćne promene

Nova godina je savršeno vreme za snažne promene jer je vaša spremnost na vrhuncu. U životu sam imala puno uspeha stvarajući nove navike bilo da je to uključivalo moje navike vezane za moju ishranu, navike ili ponašanje. I, svi uspesi koje sam doživjela proizašli su prvenstveno iz postavljanja dnevnih namera, predanosti i uverenja iza tih postupaka.

Primenite ova tri načela i novu ćete godinu započeti sa snažnom energijom iza sebe.

Savet 1: Otpustite prošlu godinu

Zapišite ovo ili recite naglas: "1. januara obvezujem se na otpuštanje prethodne godine."

Važno je oprostiti prošlosti, odati počast iskustvu učenja i poduzeti ogromne korake prema napred.

Dakle, postavimo nameru da otpustimo prošlu godinu, oprostimo i zaronimo u Novu godinu sa pozitivnom energijom i entuzijazmom.

Vaše uzbuđenje i entuzijazam stvoriće zamah iza vaših želja. Usredsredite se na ovaj pokret prema napred - ono na što usmerite svoju pažnju ostvariće se.

Savet 2: Razvijte jutarnje namere

Provođenje odluke u delo događa se ponavljanjem i doslednošću. Jednostavan način za to je uključivanje dnevnih, jutarnjih namera.

Kada se probudim, postavim nameru da ću se duboko posvetiti želji u sebi koja želi tu prisutnost. Dok razmišljam o želji, dan započinjem prisutnija. Ne okrećem se prema telefonu ili trčim za onom šoljicom kafe. Umesto toga, prvo se okrećem svojoj meditaciji. Sediću i doručkovati pre nego što popijem svoju dozu kofeina.

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj