Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

90% BOLESTI NASTAJE IZ JEDNOG RAZLOGA: Evo kako sprečiti negativne emocije da ugrožavaju zdravlje

Ovo je uzrok za 90% oboljenja!

  Izvor: Foto: Shutterstock

U fizici svest je u ulozi posmatrača, dok je u savremenoj psihoterapiji posmatra kao temeljni deo osobe koja je svesna svojih misli i osećanja identifikuje se sa njima. Kada prepoznamo i probudimo svoju svest, nailoazimo na proces oslobađanja.

Otuđenje od svesti može biti uzrok raznih oboljenja i nesklada, dok nam prihvatanje svesti donosi mir, ljubav i harmoniju. 90% oboljenja su psihosomatska, što znači da su uzrokovana ponavljanjem destruktuvnih misli i negovanja negativnihemocija. Kako s epribližavamo svesti, negativne misli imaju manji uticaj na nas. One gube moć delovanja iz mentalnoig sveta na fizičkom nivou, odnosno negativne emocije su sprečene da prave posledice po naše zdravlje.

Pročitajte još:

Da li krijete negativne emocije: kako suzbijanje osećanja utiče na zdravlje i ličnost

Negativne emocije ugrožavaju organe, zdravlje i vašu dušu: postoji jednostavan način da ih izbacite iz svog tela

Šta su pozitivne a šta negativne emocije

Čovek se sastoji iz tri elementa - um, telo i svest.

Kada aktiviramo svest, nastaje harmonija između uma, tela i svesti. Svesna osoba je zdrava, a društvo od takvim pojediniaca je napredno i srećno. Svest je važan element Univerzuma, prirode i čoveka, kao i njegov ekomunikacije. Osoba koja je razvila svoju svest, sposobna je da stvari i situacije iz života vidi kristalno jasno, onakve kakve one zaista i jesu. Kod svesne osobe "prizma uma" je vrlo tanka, što omogućava svesno objektivno iskustvo određene situacije, prihvatanje tuđih stavova i uspešnu komunikaciju u porodici, partnerskim odnosima i na poslu.

Povezane vesti

Svesni čovek objedinjuje duhovno i materijalno u životu, i to u nerazdvojnu organsku celinu. Zato pokrenite talas duhovnog buđenja, kroz meditaciju, molitvu i male rituale osvestite svaki trenutak u svom danu i gledajte kako život polako počinje da se menja.

Izvor: Lovesensa

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj