Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KO JE VAŠA SRODNA DUŠA: 6 zabluda o pravoj ljubavi u koje ne treba da verujete

Da li znate ko je vaša srodna duša? Evo u kojih 6 mitova o srodnoj duši ne treba da verujete!

  Izvor: Foto: Shutterstock

Ljubav je esencija žvota- čarobno osećanje koje niko vekovima nije uspeo konačno da definiše. Ona je nešto uzvišeno, nedokučivo, nepoznato, a tako poznato i potrebno svakom srcu.

Sigurno ste čuli u priču o srodnoj duši - osobi koja je kompatibilna sa vašom dušom, koja jedva čeka da je otkrijete i doživite istinsko osećanje ljubavi.

Pročitajte još:

Otkrijte svoju srodnu dušu

SRODNA DUŠA VAS JE IZABRALA PRE ROĐENJA: Posle vašeg susreta više ništa neće biti isto

Svi znamo šta je srodna duš, čak iako je još uvek nismo upoznali. međutim, postoje razni mitovi o srodnojduši u koje ne treba veroati. Baš ti mitovi mogu nas odvesti na pogrešan put i udaljiti nas od srodne duše.

Evo u kojih 6 mitova o srodnoj duši ne treba da verujete:

Mit 1: Vaša srodna duša će vas upotpuniti

Počnimo sa tim da prvo niste nepotpuni da biste bili završeni. Vi ste kompletna živa osoba i niko osim vas ne može biti odgovoran za to da se osećate kompletnim. Stalno se pitamo da li ćemo možda ako nađemo tu jednu osobu ponovo biti celi, ali u stvarnosti ljubav započinje sa vama - u vama. Srodna duša koja dolazi samo će pomoći da ljubav još više razvijate.

Mit 2: Srodna duša je isključivo romantični partner

Postoji pogrešno uverenje da srodna duša mora biti romantično povezan sa vama. Glavni motiv vaše srodne duše jeste da doda sreću u vašem život i pomogne vam da postanete najbolja verzija sebe. To može biti vaš prijatelj, poznanik, kolega - osoba koja vas podstiče da stalno napredujete i rastete.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj