Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Afirmacije za ljubav, posao, učenje: kako se tačno traži pomoć Univerzuma

Različite životne situacije, naročito one koje vidimo kao izazov ili problem su najbolja mesta za reviziju naših traženja. Sledi predlog seta afirmativnih izjava koje mogu pomoći da se prevaziđe otpor i da se dopusti realizacija ...

  Izvor: Foto: Profimedia

Uobičajeni dan svakog čoveka donese između 50 000 i 70 000 misli. Oko 90 odsto tih misli se ponavljaju svakog dana, a da smo toga svesni. Ukoliko po ovom naučenom šablonu reagujemo, obično smo identifikovani, svesno ili nesvesno sa ulogom žrtve. Trenutnu situaciju vidimo kao odraz spoljašnjih dešavanja, te naš uspeh u životu vidimo isključivo kao splet srećnih okolnosti na koje nemamo uticaj ili živimo pod pritiskom zahteva društva, koje doživljavamo da ne možemo zadovoljiti i otud ne vidimo razloge zašto bismo nešto drugačije preduzeli. Rešenje je zapravo prelazak sa automatskog načina reagovanja na ono što nam život nudi, na aktivno učešće i kreiranje pozitivne stvarnosti koju želimo da živimo, uz dopuštanje Univerzalnoj životnoj energiji da se postara za detalje oko načina i vremena kada će se naša želja i ostvariti.

Lujza Hej: 4 afirmacije za iskreni susret sa starenjem...

Tražiti i insistirati na onome što želimo nisu iste stvari. Razumimo naše učešće u kreaciji sopstvenog života i cenimo timsku ulogu koju smo dobili u sjajnom Univerzumu u kojem živimo. Treba ipak, uzeti u obzir i druge članove našeg životnog tima, naročito uzimajući u obzir da su pomenuti, mnogo iskusniji, mudriji i moćniji od nas. Ovde se pre svega misli na naše anđele čuvare, Beskrajnu Inteligenciju, Uzvišenu Svest, Stvoritelja svega što jeste i na sam Univerzum.

Različite životne situacije, naročito one koje vidimo kao izazov ili problem su najbolja mesta za reviziju naših traženja. Sledi predlog seta afirmativnih izjava koje mogu pomoći da se prevaziđe otpor i da se dopusti realizacija želje. Recimo da ste trenutno bez posla i da želite da se bavite onim što volite, ali nema naznaka da će se uskoro dogoditi pozitivna promena.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj